Co mám udělat - zašel daleko?

Autor: holka* Datum: 23.01.12 21:16 odpovědí: 6

Zdravím..

Mám takový problém. Chodím s klukem, kterému je 15 (mě je 13). Už od začátku léta.

Máme společný koníček - oba jezdíme na koni.Jednou na podzim ještě jsem s ním byla na ranči a měli jsme přestávku na sváču a my jsme šli do seníku. Po jídle jsme se začali mazlit a on mě najednou povalil do slámy... Nakonec mě "zachránila" trenérka zazvoněním na zvoneček, čímž nám ukončila pauzu.

Řekla jsem to své nejlepší kamarádce a ona tvrdí, že bych to s ním měla skončit, aby nechtěl zajít moc daleko, ale já opravdu nevím! Mám ho ráda...

Co si myslíte vy, co mám dělat?

Upozornění
Tato otázka je 121 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.01.12 21:22
Předmět: RE: Co mám udělat - zašel daleko? 

Ahoj. Pokud ho máš ráda, pak mu jasně řekni, kde končí Tvé hranice, za které prostě dál jít nechceš. Nikdy nedělej nic, co Ti není příjemné a pokud to nebude chlapec chtít respektovat, tak ho pošli k vodě. Je Ti třináct, máš na všechno času dost a nic Ti neuteče. Pokud to chlapec nepochopí a bude naléhat, nebuď hloupá a skonči to. Na to, ať si najde jinou.

Ohodnoceno: 2x

Autor: hejkal®
Datum: 23.01.12 21:39
Předmět: RE (2x): Co mám udělat - zašel daleko? 

odkaž ho na trestní zákoník ...Trestný čin pohlavního zneužívání podle § 242 Trestního zákona poskytuje ochranu dětem mladším 15 let před jakýmikoli útoky na jejich pohlavní nedotknutelnost.

on už má 15, je trestně zodpovědný...

doplněno 23.01.12 21:50:

za takové choutky se trestá... V trestním zákoně se uvádí, že trestné jsou dva způsoby pohlavního zneužití, a to soulož a jiný způsob pohlavního zneužití. Za jiný způsob pohlavního zneužití jsou považovány intenzivnější zásahy do pohlavní sféry poškozených dětí jako osahávání prsou dítěte, pohlavních orgánů

§ 242
(1) Kdo vykoná soulož s osobou mladší než patnáct let nebo kdo takové osoby jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až osm let.

Ohodnoceno: 3x

Autor: pt®
Datum: 23.01.12 21:33

Holka, nejlépe bude, když se svěříš mamce. Ve třinácti máš mít jiné radosti, než se povalovat s klukem ve slámě. Užij si mládí jinak, abys měla pěkné vzpomínky a ne plnou hlavu starostí, které by ti takové povalování s klukem ve slámě mohlo přinést.

Ohodnoceno: 5x

Autor: babkazov®
Datum: 24.01.12 16:34

Měla by ses naučit říkat NE. Nejen v téhle situaci a s tímhle klukem, ale vždycky, když si nejsi jistá, že je to správné, že je ti to příjemné, že by se to nemělo. Použij to slovíčko nahlas, jasně a zřetelně, ostře.

Ohodnoceno: 1x

Datum: 24.01.12 21:26

Líbilo se ti to nebo ne? Jestli ne, také mu to normálně řekni.Nemyslí si, mazlenim si ho vy provokovala, ze se zapomněl.
Ohodnoceno: 0x

Autor: viky®
Datum: 25.01.12 02:29

To je problém, je ti 13 let, tvoje postava dostává ženské tvary a klukům se to líbí. Ty ve své nevědomosti se s klukem začneš líbat, chceš zažít romantiku, on tě povalí do slámy. Takovému klukovi vůbec o žádnou romantiku nejde. Představ si, že tam příště nebude trenérka, kluk se nezastaví a pohroma je na světě. Budeš čekat dítě. Budeš mít zkažené mládí, budeš bez školy a budoucnost žádná. Miluješ ho, jen proto, že je první a točí se kolem tebe, / jen u koní/ můžeš říct holkám, mám kluka. Prosím tě, promluv si o tom s mamkou. Můžeš se mamky zeptat, co by na to řekla, když se tvé kamarádce stalo to a to. Vyprávěj to mamce a uvidíš, co ti řekne mamka, že má kamarádka udělat.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků