Francie- domluva anglicky

Autor: urka Datum: 20.01.12 17:28 odpovědí: 6

Dobrý den,

Je opravdu velký problém se ve Francii domluvit jinak než francouzsky? Francouzsky neumím, a protože přemýšlím o letošní dovolené ve francii zajímalo by mě zda mi postačí angličtina anebo to bude problém, např. v restauraci apod. Už teď když jsem psala mail do francouzského hotelu v angličtině mi odpovědeli francouzsky. Doma to není problém přeložit, ale na místě to bude horší

Upozornění
Tato otázka je 125 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 20.01.12 17:39
Předmět: RE: Francie- domluva anglicky 

Mám zkušenost,že anglicky se tam domluvíte.Jenom nepoužívejte němčinu!Nemají je rádi...

Ohodnoceno: 2x

Autor: kato®
Datum: 20.01.12 22:46
Předmět: RE (2x): Francie- domluva anglicky 

Jo přesněněmecky ne.Reakce je pak typu fašista-zastřelit.

Ohodnoceno: 0x

Autor: ahasver4®
Datum: 20.01.12 22:49
Předmět: RE (3x): Francie- domluva anglicky 

Já nevím jestli si neděláš legraci ale ono je to tak,že Francouzi opravdu Němce nemají rádi Oni nezapomínají...Hlavně na venkově,ve velkých mětech to tak znát není...

Ohodnoceno: 1x

Autor: bushman
Datum: 20.01.12 17:41

v turistických destinacích to nebude problém hlavně u mladých lidí,ve službách.V hotelích od 3 hvězdiček to bude v recepcích v poho.V Paříži v restauraci měli zaměstnance co uměl anglicky,a věnoval se nám celou dobu-bude to (alespoň v centru)stejné.Naproti stará dáma na angličtinu reagovala veelmi odmítavě,až s odporem.Ale hned vedle jdoucí muž v obleku jako manažer nám hned ochotně poradil

Autor: urka
Datum: 20.01.12 17:45
Předmět: RE (2x): Francie- domluva anglicky 

Plánuji jet na azurové pobřeží tak mám obavy, abych si tam nezkazila dovolenou kvůli francouzštině...

Autor: bushman
Datum: 20.01.12 17:47

Syn objednával anglicky pobyt v paříži v hotýlku Bossiere,přez Internet(dobrá cena)a po příjezdu v recepci domluva anglicky v pohodě.přitom to byl skromný hotýlek asi 4-5 stanic metra od centra.Obecně -tam kde jsou turisté není s angličtinou problém

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků