Podvodný inzerát

Autor: zabkag® Datum: 16.01.12 17:18 odpovědí: 28

Dobrý den,nedávno jsem se tu ptala jestli jde zjistit číslo účtu,ted už vím že ne.Jsem na mateřské a poslala jsem paní peníze za zboží a nemám ani peníze ani zboží.Nenaletěli jste taky náhodou? její telefon,který mi nebere je728018859 a č.ú.179070403/0600.

Upozornění
Tato otázka je 127 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ringo®
Datum: 16.01.12 17:24
Předmět: RE: Podvodný inzerát 

Přes jaký e-shop?

Ohodnoceno: 0x

Autor: zabkag®
Datum: 16.01.12 17:56
Předmět: RE (2x): Podvodný inzerát 

BAZOŠ.

Autor: wamp®
Datum: 16.01.12 17:28

Dobrý den,a na co se to vlastně ptáte?Očividně jste nalétla podvodnici,a tudíž vám nezbyde nic,nežli se z toho poučit,je to hrozné,ale je to tak,v dnešní době se platí za důvěryhodnost,a s prominutím,za hloupost lidí,toť vše,je to smutné,leč pravdivé

Datum: 16.01.12 18:00

Toto tazatelka řešila v této diskuzi: www.poradte.cz/spolecnost/14281-cislo-uctu.htmla ptá se zřejmě jen proto, aby zjistila, zda není více poškozených od této osoby a aby případně varovala jiné. To je všechno!

doplněno 16.01.12 18:04:

Pro tazatelku - špatné ohodnocení by si ta ženská zasloužila právem! Ale peníze to, bohužel, nevrátí.

Ohodnoceno: 2x

Autor: buss®
Datum: 16.01.12 17:37

Datum: 16.01.12 17:46

Bussi, to jsi trošku netrefil.

doplněno 16.01.12 17:52:

.

Datum: 16.01.12 17:57

TO NENÍ ONA...

doplněno 16.01.12 17:59:

TO BYLO NA TU KABELKU NAD TÍM..jINAK TO JSTE NAŠEL SPRÁVNĚ..

Datum: 16.01.12 18:01
Předmět: RE (3x): Podvodný inzerát 

Už jsem se skoro lekl, že mi lže i PC.

Datum: 16.01.12 17:44

Klasický inzerát na bazos.cz. V inzerátu uvedeno: Petra - lokalita Mladá Boleslav, Telefon může být anonymní, ale účet určitě ne. Poslal bych na tento telefon SMS, že podávám trestní oznámení. Následně bych se obrátil na PČR v Mladé Boleslavi - mejlem nebo dopisem s upozorněním, že mají v rajónu podvodníka a aby poradili další postup.

Ohodnoceno: 3x

Autor: miramira®
Datum: 16.01.12 18:37

předat údaje a informace Polici ČR, co více byste chtěla slyšet. Zdravím.

Datum: 16.01.12 19:11

Předat policii škodu za 200kč?

Datum: 16.01.12 19:13

Pouze jako upozornění a žádost o radu.

Datum: 17.01.12 14:49

Co kdyz je poskozenych pet, deset? To se pak krasne secte a resi i trestnym cinem.

Kdyz ale kazdy bude takove veci kvuli 200Kc hazet za hlavu, pak se nedocka spravedlnosti nikdo.

Datum: 16.01.12 19:34

Tak se mnou prodejce komunikuje. Prý Adidas už je prodaná a Puma se balí.

doplněno 16.01.12 19:36:

Jestli chcete, nabídnu za tu Pumu nehoráznou částku a domluvím osobní předání. Sežeňte si 2 chlapy a budou peníze hned zpět.

Ohodnoceno: 4x

Datum: 16.01.12 20:30

"Ringo", takovou pomoc z Vaší strany pro tazatelku, velmi oceńuji.

Datum: 16.01.12 20:32

Ringo:

Datum: 17.01.12 09:58

No jo já jsem od Olomouce a ona asi z Mladé Boleslavy...,ale jinak moc děkuji za ochotu to se cení..Bere vám telefon,nebo jen přez SMS komunikuje?

Datum: 17.01.12 14:44

Sorry, večer jsem tu už nebyl. Komunikuje přes email, ale napsal jsem nejdřív SMS. cHCETE TEN EMAIL?

Datum: 17.01.12 17:58
Předmět: RE (4x): Podvodný inzerát 

no myslím že stejně nic nevyřeším,jsem jí zkoušela volat z pevné a z jiného telefonu a nic..akorád jakou kabelku prodává ted?

Datum: 17.01.12 18:33
Předmět: RE (5x): Podvodný inzerát 

http://www.bazos.cz/hodnoceni…elefon=739156859&jmeno=monika

onculicce@seznam.cz Napište jí, že zítra odpoledne z práce se stavíte na policii.

doplněno 17.01.12 18:35:

Monculice

Datum: 17.01.12 18:44
Předmět: RE (6x): Podvodný inzerát 

A MYSLÍTE ŽE JE TO ONA?JE TO JINÉ TEL ČÍSLO?

Datum: 17.01.12 19:07
Předmět: RE (7x): Podvodný inzerát 

Ne, stejné jako v inzerátu.

Datum: 17.01.12 18:49
Předmět: RE (6x): Podvodný inzerát 

Tohle určitě není ona. Ty jsi vycházel ze špatného odkazu, který sem hodil omylem Buss.

Datum: 18.01.12 10:57
Předmět: RE (7x): Podvodný inzerát 

Ano taky bych řelka,je ta paní co jste sem dal odkaz vy,na ty brusle a na tu dlažbu...

Datum: 18.01.12 17:20
Předmět: RE (8x): Podvodný inzerát 

Ne, odepisoval jsem na kabelku na Bazoši přímo na telefon.

Autor: sarkamatejkova
Datum: 16.01.12 22:47

Dobrý večer, doporučuji objednávat na dobírku nebo navštěvovat kamenné obchody. Případně prodej vždy osobně i přes tyhle internetové portály, ale jinak ne! Pozor jsou i podvodníci kteří Vám pošlou nejlépe z internetu SMS i s neexistujícím číslem balíku cenu kterou chtějí uhradit poštovní poukázkou na P.O.BOX. V naší republice bych zpřísnila pravidla podvodníkům.
Datum: 17.01.12 14:50

Dobirka neresi nic jineho. Muze se jednat o stejny podvod.

Tady mame cislo uctu, policie dokaze vyhledat majitele.

Autor: babajaga®
Datum: 17.01.12 11:29

Ahoj, Žabko, také občas něco koupím, také nabídnu k prodeji. Na bazoši. Zatím jsem nenaletěla. Poprosím pokaždé o peníze na účet, když přijdou, hned informuji zájemce, že opravdu došly a přitom mu píši, kdy mu hodlám věc poslat. /v naší obci není pošta, musím dojíždět, tak to nejde okamžitě, raději to upřesním, kdy/. No a pak to pokaždé dodržím. Nikdy nenastal sebemenší problém.

Je to všechno jenom o domluvě, serióznosti a slušnosti. Když mi někdo pošle peníze, i kdyby to pouhá dvacka byla, cítím se tím být zavázána a pak musím, samozřejmě, splnit, co jsem slíbila. Je to prostě ve mně a nedovedla bych nikoho ošulit. Prostřednictvím docela normálních inzerátů /koupě-prodej/, jsem už získala několik bezva kamarádek, s jednou jsem se setkala osobně, ostatní jsou virtuální, ale moc prima. Takže v těch inzerátech občas jde i o něco víc, než jen prodat a koupit, případně okrást. Nedokázala bych to.

Nevím, jak Vám poradit, škoda, že jste nanatrefila na mě. Já bych Vás opravdu nepodvedla, považuji to za velikou hanebnost.Jaga.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků