Jak najit sveho otce

Autor: larablade® Datum: 10.01.12 15:20 odpovědí: 12

Dobry den. Hledam sveho otce ktereho jsem videla naposledy pred 27lety. Jmeno meho otce:PETR BLACKY. NAROZEN 6.8.1949 HORNI MARSOV okresTRUTNOV. Byl zenaty s JANA MARZOVA. Zil doroku 1973 VE SPINDLEROVE MLYNE a v PRAZE v ROKU 1985.Vim ze bohuzel nemam moc informaci ale moc bych si prala se z novu s mym tatinkem setkat. predem vam vsem moc dekuji za informace. LADA BLACKA

Upozornění
Tato otázka je 134 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: wamp®
Datum: 10.01.12 15:42
Předmět: RE: Jak najit sveho otce 

Což takhle zkusit pořad "Pošta pro tebe,"vysílaný každou středu na čt1,pravděpodobnosti hledaných osob jsou víceméně vždy úspěšné

Ohodnoceno: 0x

Autor: hejkal®
Datum: 10.01.12 18:14

Dobrý den... mohl bych Vám poradit, aby jste si tady vpravo nahoře vyhledala výraz... HLEDÁM nebo JAK NAJDU a podobně, už jsme tu na téma hledání osoby měli podstatně více dotazů... mnohých se podařilo najít...

ovšem v první řadě Vám doporučuji nejjednodušší cestu... zajít na policii a nechat si otce vyhledat v Centrální evidenci obyvatel...

máte legální důvod hledání osoby, je to Váš otec... vezměte si ssebou rodný list, aby jste to mohla dokladovat...

a dejte vědět, jak to šlo, pomůže to i dalším hledajícím...

Datum: 10.01.12 20:13
Předmět: RE (2x): Jak najit sveho otce 

MOC VAM DEKUJI. A PREJI VAM HEZKY VECER.

Autor: babajaga®
Datum: 11.01.12 07:26

Ta Pošta pro Tebe, jak píše Wamp, hodně lidí najde. Zvláště když víte údaje o tom jeho bydlišti. Ale každý se nedokáže postavit před kamery. To víte, oni z toho udělají šou pro diváky a většina lidí by se raději setkala někde u kávy v soukromí. Ale chodí jich do té Pošty pořád dost. Někdy lidé kultivovaní, slušní, jindy takoví kašpárci a neotesanci, že bych je vyhnala. Inu, lidé jsou různí.

Jinak, já jsem taková potvora a řekla bych si, že když jsem tatínkovi 27 let nijak nescházela a zájem o setkání z jeho strany nebyl, hledat ho nebudu. Nechyběla jsem 27 let, nebudu jistě chybět dál. Ale na druhou stranu Vás chápu, už paní Němcová psala, že "krev není voda..." a třeba získáte prima taťku. Kdo ví.Jaga.

Datum: 11.01.12 11:00

Máte ode mne zprávu ve vnitřní poště.

Datum: 11.01.12 14:02

dekuji vam za odpoved ale bohuzel se nemohu dostat do programu vnitrni posty. napiste mi prosim znovu vasi spravu do teto slozky.dekuji

Datum: 11.01.12 14:46
Předmět: RE (3x): Jak najit sveho otce 

Dobrý den,

je mi nesmírně líto, že Vám musím oznámit smutnou zprávu. Dle záznamů v centrálním registru obyvatel Váš otec zemřel 9.2.2010 v Červené Vodě, okres Ústí nad Orlicí.

Upřímnou soustrast.

Datum: 11.01.12 17:20
Předmět: RE (4x): Jak najit sveho otce 

DEKUJI VAM ZA VASI SPRAVU. A ZA VASI SOUSTRAST. RADA BYCH VAS POZADALA JESTLI O NEM NEVITE TOHO TROCHU VICE. DEKUJI VAM MOC

Datum: 11.01.12 18:11
Předmět: RE (5x): Jak najit sveho otce 

Bohužel, jen strohá fakta, která mohu vyčíst v registru. Krom toho co již víte už jen to, že jistou dobu zřejmě bydlel v Prostějově.

Více by Vám možná mohly sdělit příslušné úřady v Červené Vodě, kde zřejmě Váš otec bydlel než zemřel.

Datum: 11.01.12 18:18
Předmět: RE (6x): Jak najit sveho otce 

DEKUJI MOC. A PREJI VAM HEZKY VECER

Autor: lujs®
Datum: 11.01.12 18:41

Larablade máte vnitřní poštu.

Datum: 11.01.12 20:39

DEKUJI

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků