Zkušenosti s Freeportem

Autor: freeport Datum: 28.12.11 11:22 odpovědí: 4

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s Outletovým centrem Freeport v Hatích u Znojma... Jaké to tam je, jestli toho tam mají hodně atd. atd. Děkuji mnohokrát

Upozornění
Tato otázka je 148 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: anzionka®
Datum: 28.12.11 12:42
Předmět: RE: Zkušenosti s Freeportem 

Zdravím vás,

bydlím nedaleko Znojma, takže ve Freeporu jsem byla často. Výběr je podle mě dobrý, jsou tam snad všechny značkové obchody, na které si vzpomenete. Rozhodně to stojí za to se tam podívat. Ale úplně nejlepší je sledovat jejich internetové stránky - http://www.freeport.cz/ a jet tam, až budou slevy. Nevím jak vy, ale já raději nakupuji levné zboží. S pozdravem Anzionka.

Ohodnoceno: 1x

Autor: martinaa®
Datum: 28.12.11 14:34
Předmět: RE: Zkušenosti s Freeportem 

Zdravím, jako znojmák jsem na Freeportu celkme často... záleží, co očekáváte. Obchody jako Nike, Puma, Alpine Pro atd. mají stejné zboží jako v obchodech ve městě, takže se dá natrefit na drahé i levnější kousky. Takové ty obchody, kde kvalita pokulhává, jako Kenvelo, H&M (nebo C&A, nevím přesně, který to je), jsou opravdu levné, nicméně 2/4 vystaveného zboží jsou šunty, co se zničí při prvním vyprání. Teď, v době povánočních slev, tam navezou odpadové kusy, co se neprodaly jinde, dají tomu nálepku "sleva 80%" a lidé je spokojeně nakupují. Přitom jde o takovou "kvalitu" že lepší mají v Vietnamci.

Jinak obchodů mraky, i levnější, i dražší. Záleží, co hledáte Ale prostředí celkově je pěkné, prodavači příjemní a je možno na Freeportu strávit několik hodin pobíháním po obchodech.

Ohodnoceno: 0x

Autor: freeport
Datum: 28.12.11 19:00
Předmět: RE (2x): Zkušenosti s Freeportem 

Mě právě lákají obchody typu Levi´s; Gil Dona/Uomo (nebo jak se to píše), Tommy Hilfiger apod.

Autor: martinaa®
Datum: 28.12.11 19:26
Předmět: RE (3x): Zkušenosti s Freeportem 

Tam je to ok

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků