| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den milí rádcové a rádkyně,
v pátek mně začala bolet levá tvář. Ale... Někdy to bolí v čelistním kloubu, někdy u ucha, někdy u zubu, někdy vše najednou. Nejdřív cítím nepříjemný trnutí, který se zhoršuje, až bych mlátila hlavou o zeď. Má s tím někdo zkušenosti? Říkám si, že by to mohlo být z průvanu, už se mi to jednou podařilo. Ale potřebovala bych poradit, jak vydržet do úterka, jestli to nepřejde, tak půjdu k doktorovi. Brufen nezabírá a úplně nejhorší to je, když se natáhnu. Takže tady sedím u počítače a užívám si šťastné a veselé.
Díky všem za rady.
Lucie
to by mohlo být od zubu, zánět
...nebo zánět trojklanného nervu
každopádně, otázka zněla, jak přežít... - zkusila bych kloktat vlažným heřmánkovým odvarem, ten uklidňuje
Lucie, vnitřek úst potírejte (vyplachujte) slivovicí, dezinfikuje a bolest tlumí. Zvenčí zkuste přikládat teplý obklad.
Luci, koukej padat k doktorovi. Jak psala Minda - může to být ten trojklanný nerv. Tady Ti nikdo není schopen dobře poradit. To, co Ty popisuješ může mít celou řadu důvodů. A na něco zabere teplé a na druhé studené
. Takže jestli nebivakuješ někde na osmitisícovce bez možnosti dostat se k doktorovi, tak Ti nezbývá nic jiného, než trpět. Jinak šupkyhupky k doktorovi
, ať to zítra není ještě horší. Stejně si ten dnešek s bolestí moc neužiješ
.
My jsme to měli včera doma. Dcera má od porodu před čtyřmi měsíci velké problémy se žlučníkem. No a včera jí zase chytil. Chudák - to držela celé vánoce dietu
. Taky pořád dělala hrdinku, že k doktorovi ne, až po svátkách. Ale když tu záchodovou mísu objímala už hodně dlouho
, tak si dala říct. Z pohotovosti se sice vrátila za čtyři hodiny, ale už jí bylo dobře
. Dostala injekci, pan doktor jí pochválil
, že s bolestí nečekala až na Štěpána (to prý se teprve podobně postižení pacienti odhodlají jít na pohotovost). A tak jako se někomu narodí první miminko v republice v novém roce , tak moje dcera získala primát na zdejší pohotovosti za žlučníkový záchvat z vánočního obžerství na zdejší pohotovosti
.
Přeji, ať už Tvoje potíže pramení z čehokoliv, at odezní co nejdříve 
Dobrý večer,
děkuji všem za rady. Ráno to trošku povolilo, takže jsem si i trošku pospala. Sice se to ještě občas ozve, ale dá se to vydržet. Takže zítra volám zubařce, ať se na mně podívá. Na pohotovost se mi nechce, v okolí jsou prý zubařské pohotovosti příšerné.
Pěkný večer přeje Lucie
Lucie - Podle mě je to nejspíš zánět trojklaného nervu, jak někdo psal, takhle to měla moje mamka taky. Takže určitě k lékaři.
je to zanet trojklaneho nervu mam momentalne ten samy problem od bolesti si kup veral
A když je nejhůř, tak na zuby je nejlepší Ataralgin. 2kusy a po hodine až dvou ještě jeden nebo dva kusy. To většinou stačí. Ale doktor Vás za to nepochválí, to si pište. Přeji letošní rok bez bolestí zubů.
Běžela bych k obvodnímu lékaři, rychle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz