Cena stříbrné sběratelské mince - spěchá!

Autor: mince Datum: 03.12.11 10:10 odpovědí: 3

Zdravím. Mám doma dva roky starou sběratelskou minci z ryzího stříbra. Byla uložena do průhlédného ochranného plastového obalu, ze kterého mi dnes vypadla. Okamžitě jsem ji v rukavičkách vrátil zpět a obal uzavřel.Problém ale je, že ten obal se trochu poškodil. Je mi jasné, že teď její hodnota spadla. Nedokázali byste odhadnout o kolik? (Před dvěma lety nákupu u české mincovny stála zhruba 1 000 Kč.) Tak jakou bude mít asi cenu nyní? Děkuji mnohokrát

Upozornění
Tato otázka je 172 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: kt8d5®
Datum: 03.12.11 10:21
Předmět: RE: Cena stříbrné sběratelské mince - spěchá! 

Jestli se Vám poškodil pouze plastový obal, tak si kupte za pár korun nový. Horší by bylo, kdyby se poškodila mince, ale to nepíšete.

Ohodnoceno: 3x

Autor: mince
Datum: 03.12.11 10:43
Předmět: RE (2x): Cena stříbrné sběratelské mince - spěchá! 

Ano, poškodil se pouze obal, mince je v naprostém pořádku... Děkuji mnohokrát za radu...

Autor: kolicek®
Datum: 04.12.11 03:25
Předmět: RE (3x): Cena stříbrné sběratelské mince - spěchá! 

Jinak s tou sberatelskou hodnotou je to takove kostrbate. O stribro se konkretne dost zajimam, nicmene navzdory tomu, co si hodne "sberatelu" mysli ma ve finale mince hodnotu draheho kovu, coz se stale meni a ted je to priblizne 800 Kc na trojskou unci stribra a 34000 Kc na trojskou unci zlata.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků