Zubní pohotovost v Brně

Autor: honzulak Datum: 22.06.08 23:04 odpovědí: 8
Zdravim lidi, nevite pls kde je zubni pohotovost v brne?
Nekde jsem cetl, ze v nemocnici u Svaté Anny, pak ze v zidenicích a fakt nevim kde to je...
Bohužel mne zacina bolet zub jak svina a nevim jestli to vydrzim 14 dni nez se dostanu domu a ke svemu zubari (pokud bude mit volno) nebo aspon na pohotovost v míste bydliste...tak chci mit raci nouzovy plan.

Btw, kolik tak stoji pohotovost - krone poplatku ovsem
Upozornění
Tato otázka je 1159 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: dusatka*
Datum: 23.06.08 09:54
Předmět: RE: Zubní pohotovost v Brně 

Zubní pohotovost je skutečně u sv. Anny (myslím od půl čtvrté do sedmi do rána a samozřejmě ve dnech volna).
Autor: llenek
Datum: 24.08.08 19:32

V Brně jsou dvě pohotovosti. Jedna je u sv. Anny, Pekařská 53 tel.: 543 183 459, Po-Pá: 15.30-07.00, So, Ne, svátky: 00.00-24.00.Ta druhá je na Karáskovo náměstí 11, tel.: 548 424 242 Po-Pá: 17.00-07.00, So, Ne, svátky: 00.00-24.00.

Pokud si ještě někdo nebude vědět rady tak seznam zubních pohotovostí najdete na babylonie.cz a taky si tam ůžete najít zubaře, pokud se marně zkoušíte někde registrovat. Je tam seznam ještě registrujících zubařů. Ahoj. l.lenek

Autor: vangan
Datum: 30.08.08 23:36
Předmět: RE (2x): Zubní pohotovost v Brně 

Tak jsem priklad toho,ze se vyplaci si na pohotovost radeji zavolat.Vypravil jsem se ke Sv. Anne a tam je pohotovost docasne mimo provoz s odkazem prave na Karaskovo namesti.Nevim jak dlouho bude tahle zmena platit.

Autor: pavelka
Datum: 16.09.08 09:46

dobry den prosim vas chci obednat co nejdrive kvuli mne boli zub a mam dost dirave odpoved mi co nejdrive

jsem neslysici bydlim v brne koniklecova 5 dekuji za pochopeni

Autor: al*
Datum: 16.09.08 17:15
Předmět: RE (3x): Zubní pohotovost v Brně 

Ujišťuji vás, že tady se opravdu neobjednáte. Jste na zcela špatné adrese.

Autor: harena
Datum: 25.09.08 08:58

Pohotovot u sv.Anny sice je, ale není v provozu ( zjištěno 24.8.2008) s odkazem na Karáskovo nám. 11, kde po 24.00 hod nikoho nepřivoláte ale zvonkem ani telefonem. Prostě pokud Vás začnou bolet zuby po půlnoci a nejste z Brna, tak nejen, že vážíte zbytečně cestu a bloudíte po Brně, ale ani vás neošetří a to je poněkud zarážející! Jak potom funguje naše zdravotnictví?

Pokud vás začnou bolet zuby po půlnoci, tak než vyrazíte na pohotovost raději volejte zda vůbec budete ošetřeni - ušetříte zbytečnou cestu a nervy!

Hodně zdraví přeje Halámková

Autor: zubnilekar
Datum: 06.12.08 09:40
Předmět: RE (3x): Zubní pohotovost v Brně 

Zubní pohotovost v Nem. U Sv. Anny byla zrušena k 31.1.2008 ! Je tam v provozu pouze pohotovost pro hospitalizované pacienty nemocnice a zaměstnance od 15,30 do 17,30 a V So a Ne 8,15 -11,30. Všichni ostatní musí na pohotovost na Karáskovo nám.

Paní Halámková nemluvíte pravdu, na Karáskově nám. běžně ošetřují po celou noc. Nezvonila jste někde na lampárně ?

Datum: 06.12.08 10:18

Zubní pohotovost Brno-Židenice Karáskovo náměstí 11.Jsou tam nonstop.Pohotovost u sv.Anny je zrušena,ale tady ta v Židenicích funguje dobře a celkem rychle se člověk dostane na řadu.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků