Řecko kam?

Autor: fiik® Datum: 19.06.11 21:55 odpovědí: 3

hezký večer všem. Letos se chystáme do Řecka ale nevíme kam. Tak se vás chci zeptat kde je to podle vás pěkné. A kolik si sebou vzit euro asi na 11 když bude polopenze.

Upozornění
Tato otázka je 337 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: georges®
Datum: 19.06.11 22:17
Předmět: RE: Řecko kam? 

Kréta, sever Korfu - Acharavi, Kefalonia, z Kykladských ostrovů Syros, Tinos, Andros. Asi by se toho dalo vyjmenovat podstatně víc, ale uvádím jen to co mám osobně projeté.

Ohodnoceno: 0x

Autor: bobby
Datum: 20.06.11 12:13

Podle toho, kolik vas jede a jestli s sebou mate deti, pripadne jak stare. Me nejoblibenejsi misto v Recku je ostrov Santorini. Relativne maly sopecny ostruvek, jestli se potapite, lze se potapet v krateru. Jsou tam i plaze, nejake recke vykopavky, muzeum, vinny sklep ... Velmi malebne.

Datum: 23.06.11 00:07

Dobrý den, mně se nejvíc líbilo na Thassosu (klidnější ostrov, hezká příroda) a Zakynthosu (rušnější, velice oblíbený u angličanů ) . S penězi neporadím, nevím kolik vás je a co tam plánujete dělat. Jestli ještě hledáte, můžete se podívat na nabídku dovolená Řecko od Dovolena.cz, já našla letos dovolenou právě tam.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků