Kam vyrazit v Praze S RODIČI?

Autor: cocinkamichalka® Datum: 13.06.11 09:57 odpovědí: 10

Ahoj všichni

zdravím Vás a prosím o radu:

Na moje promoce přijedou rodiče - mamka a taťka. Budu je vyzvedávat v Praze a ráda bych jim připravila zajímavý program na odpoledne. Abych trochu přiblížila situaci - taťka je typický Valach (táhne mu na 50), který v Praze snad ještě nikdy nebyl, např. nikdy nejel metrem. Na kulturní památky moc není. S mamkou bychom si udělaly výlet po obchoďácích , ale to s taťkou nepůjde.

Můj plán je zatím takový: chtěla bych je vzít do 3D IMAXu (aby táta viděl, co se změnilo za těch 20 let, co nebyl v kině ) a večer (budeme čekat na odvoz) do IKEY, protože plánují rekonstrukci a mohli by tam načerpat inspiraci.

Kdybych měla vymyslet program pro sebe nebo své přátele, nemám problém, ale v tomto případě mě už opravdu dochází inspirace Poraďte prosím

Upozornění
Tato otázka je 345 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 13.06.11 10:11
Předmět: RE: Kam vyrazit v Praze S RODIČI? 

Technické muzeum,Hradčany,plavba parníkem,Kampa,Letná...
Ohodnoceno: 1x

Autor: zajda888®
Datum: 13.06.11 10:49
Předmět: RE (2x): Kam vyrazit v Praze S RODIČI? 

Já se vžiju do situace protože jsem taky typický Valach téměř stejného věku,takže já už bych asi nevolil velké běhání po městě,protože nás,starší pány,už to unavuje.

Ale Technické muzeum a Zrcadlový sál na Petříně (je ovšem důležité zastavit se před správně zvoleným zrcadlem,které zeštíhluje...) bych si asi ujít nenechal.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 13.06.11 11:10
Předmět: RE (3x): Kam vyrazit v Praze S RODIČI? 

Děkuji za návrhy, bohužel to bude pondělí a to je technické muzeum ZAVŘENO Ale Petřín mě taky napadl - nahoru lanovkou a dolů pěšky

Datum: 14.06.11 06:46
Předmět: RE (4x): Kam vyrazit v Praze S RODIČI? 

Škoda,že je muzeum zavřeno.Nenápadně bych tam tatínka "uklidila" ať s mámou oběháme obchody.

Autor: nikl®
Datum: 14.06.11 06:36

To jsi me potesil, ze si myslis ze jsi postarsi v padesati.

Ja jsem tu kdysi napsal ze uz jsem postarsi, protoze me bude v kvetnu 58 a nekterych lidi se to dotklo

Autor: partys®
Datum: 14.06.11 00:34

Když jsme byli synovi na promoci,tak nás vzal na Žižkov na věž a viděli jsme Prahu jak na dlani,prohlídku jsme dokončili o patro níž v restauraci kde bylo příjemné posezení. Do dnes na to rádi vzpomínáme byl to zážitek.

Ohodnoceno: 1x

Datum: 14.06.11 08:18

Děkuji Ještě jsem asi zapomněla dodat, že taťka i mamka mají panický strach z výšek Ono to s mými rodiči nebude jednoduché

Datum: 14.06.11 06:43

Tvyho tatku bych asi poslal do teto restaurace Libilo se tam i me zene(kanadance)

http://www.npivovar.cz/

Datum: 14.06.11 08:16

Díky za tip

Datum: 14.06.11 08:33

Neni zac Kdyby to nebylo z Kandy tak daleko, tak bych sel s nim

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků