Kde si nechat změřit oči?

Autor: apresdevous Datum: 30.05.11 00:05 odpovědí: 4

Ahoj, od mala nosím brýle a ty, které mám teď, mám už přes 6 let a už mi nestačí. Potřebovala bych určitě o dost silnější dioptrie. Četla jsem, že když člověk takhle dlouho nebyl u lékaře, měl by jít na vyšetření k němu a ne do optiky. Nevím ale kam bych měla jít, protože oční, kam jsem chodila kdysi, má objednací lhůty 3 měsíce a já nové brýle potřebuji co nejdřív. Neznáte nějakého očního lékaře v Praze, kde se takhle dlouho nečeká? A v případě, že bych nakonec musela do optiky a chtěla bych si nová skla zasadit do starých brýlí, mám vyšetření zraku i tak zdarma? Možná bych zkusila i jiné brýle, ale to by mě musely opravdu zaujmout a nebýt moc drahé. Neznáte nějakou levnou optiku v Praze? Díky díky!

Upozornění
Tato otázka je 361 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.05.11 00:30
Předmět: RE: Kde si nechat změřit oči? 

Já když jsem po x letech přišel na oční, tak mě vůbec nenapadlo se objednávat. Vyseděl jsem frontu cca 4 lidí a v pohodě. A podruhé to samé. Jinak určitě doporučuji lékaře a ne optiku.

Ohodnoceno: 0x

Autor: apresdevous
Datum: 30.05.11 00:37
Předmět: RE (2x): Kde si nechat změřit oči? 

Aha, má doktorka právě bez objednání nebere a objednací lhůta je min. 3 měsíce, doporučeno je objednávat se _půl roku_ dopředu. Nemohl bys mi dát kontakt na toho svého doktora? Třeba by mě vzali i jako nového pacienta. Jinak díky za odpověď.

Datum: 30.05.11 00:44
Předmět: RE (3x): Kde si nechat změřit oči? 

Ohodnoceno: 2x

Autor: apresdevous
Datum: 30.05.11 00:54
Předmět: RE (4x): Kde si nechat změřit oči? 

Děkuju moc, zkusím si tam zavolat.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků