| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
od začátku unora si máme začít podávat přihlášky na SŚ,já jsem se víceméně rozhodla pro SŠ veterinární..ALE pořád si nejsem jistá jeslti je to správné rozhodnutí...pruměr mám -řekla bych velmi dobrý -(1.06).Přihlášky si mužu dát dvě druhou na zdejší gymnázium.Anevím která škola by byla lepší,známí mají špatné zkušenosti s gymplem.pokud se nedostanu(nepujdu na VŠ je to škola k ničemu) naopak spousta lidí ho doporučuje .Podobně je to s veterinou(někdo chválí ,někdo jí opovrhuje...).Co se týče mých zájmu ,velmi se zajímám o zvířata a celově přírodu.Také chci dál studovat na VŠ .
Otázka zní ,jaký máte názor na SŚ veterinární a na gymnázia -co by ste v mém případě upřednostnili?
Možná bych ještě měla napsat ,že studium na veterině by pro mě bylo pohodlnější z hlediska dojíždění. Děkuji předem za rady...
Můj názor je,že gympl je dobrej.A jestli chcete svůj budoucí život spojit se zvířaty,je veterina jasná volba.Je to krásné zaměstnání...
Vlastně to není zaměstnání,je to povolání,to je rozdíl...
Jen můj názor. Známky máte vynikající, je škoda jít na gymnazium, když máte zájem o veterinu. O veterinu je velký zájem. Když budete mít SŠ veterinární, budete na přijímačkách na VŠ, mít velikánské PLUS. Tam totiž už je vidět, že máte o tu školu, skutečný zájem. SŠ veterinární, třeba v Hradci Králové, je vynikající.
Gymnázium, to je všeobecné učení, si můžete dát, jako druhou školu. Když k tomu přidáte nějaký jazyk navíc, budete v Plusu.
určitě pošli přihlášky na obě školy, ale já bych doporučila svému dítěti veterinu. Pokud je to to co chceš jednou dělat a pokud nejsi např. alergik
gymnázium si nech jako zadní vrátka, i z něj pak můžeš pokračovat na vysoké - vet.obor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz