Nedostatečná z matiky!

Autor: maddievoltturi Datum: 23.01.12 20:39 odpovědí: 5

Ahoj, mám tu vážný problém. V 1. pololetí 9. ročníku na základní škole jsem dostala 5. z matematiky. Nevím na jakou střední školu by mě v tomto ohledu vzali... chtěla jsem být kadeřnice a kosmetička...nejdou mi předměty chemie a matematika. Všechno mám jinak dobrý. Prosím poradte na jakou střední by mě vzali!? Děkuji mnohokrát!

Upozornění
Tato otázka je 121 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ter®
Datum: 23.01.12 20:44
Předmět: RE: Nedostatečná z matiky! 

Ahoj, to že máš 5tku z matematiky v 1.pololetí deváté třídy, ti zhorší průměr, ale na přihlášky se píší především průměry 2.pol. osmého ročníku a 1.pol. devátého ročníku.

Snad víš, jak se vypočítá průměr...

Sečteš všechny známky z vysvědčení a vydělíš počtem známek, vyjde ti nějaké číslo např. 2,3 , tak si to někam poznačíš, to samé uděláš s vysvědčením z 1.pol. devátého ročníku. teď si ty 2 průměry sečteš a vydělíš 2ma... Vyjde ti výsledný průměr, ten si zakroužkuješ, podíváš se, do jakého maximálního průměru ta škola bere a když se do něj vejdeš, tak pošli přihlášku, když ne, tak je to celkem zbytečné, protože v dnešní době o kadeřnice a kosmetičky je veliký zájem, ale přeji hodně úspěchů!

doplněno 23.01.12 20:53:

Co takhle zkusit kuchař/číšník, nebo cukrářku?...

Vždyť i na kadeřnici je chemie a na kosmetičce předmět hodně totožný s chemií!

Ohodnoceno: 1x

Autor: uska®
Datum: 23.01.12 20:59

nevím, nevím, pětku z matiky , hm ... myslíš, že kadeřnice nemusí umět počítat? Proč uvažuješ o střední škole s pětkou? Neměla by jsi uvažovat o učňáku a pořádně ve škole zabrat, aby jsi neopakovala devítku. Sice bys měla po starostech s výběrem povolání, ale opakovat ročník také není nic moc.

Ohodnoceno: 0x

Autor: ter®
Datum: 23.01.12 21:00
Předmět: RE (2x): Nedostatečná z matiky! 

Abych návazala, tak kadeřnice a kosmetička nemusí být jen střední škola, znám místa, kde se kadeřnice a kosmetička jako obod vyučuje i na učilištích

Ohodnoceno: 1x

Autor: uska®
Datum: 23.01.12 22:10
Předmět: RE (3x): Nedostatečná z matiky! 

Ano máte pravdu, ale tazatelka výslovně žádá střední školu.

Autor: myse®
Datum: 24.01.12 14:13

kadeřnice je učební obor. tam tě vezmou.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků