Nemčina- Súrne!

Autor: riko4628 Datum: 19.01.12 17:02 odpovědí: 6

Dobrý zdravím práve som prestúpil na inú školu. Na pôvodnej som mal 2 cudzí jazyk francúžtinu. Túto je však nemčina. Na polrok mi vychádza 4. Mal by som byť známkovaný ako ostatný)?

Upozornění
Tato otázka je 126 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pt®
Datum: 19.01.12 17:06
Předmět: RE: Nemčina- Súrne! 

Když se doučíte, proč ne.

Ohodnoceno: 0x

Autor: riko4628
Datum: 19.01.12 17:08
Předmět: RE (2x): Nemčina- Súrne! 

Doučovaný som nebol... Raz v teleráne bolo že sa nemá známkovať

Autor: letitbe®
Datum: 19.01.12 17:10
Předmět: RE: Nemčina- Súrne! 

Tak pokud je učitelka rozumná, měla by na tebe brát ohledy a dávat ti treba ulevy nebo s tebou zopakovat základní učivo. Pokud je na hlavu asi nezbejvá než zatnout zuby a opřít se do toho. Nenech se špatnou známkou ubít ale vyhecuj se k lepšímu výsledku . Určutě se to časem poddá

Ohodnoceno: 1x

Datum: 19.01.12 17:14
Předmět: RE (2x): Nemčina- Súrne! 

Diky toto ma trochu povzbudilo.. co jej mam povedat? ona sa vyhovára ze to je ucivo to hto roku ale co z toho ked neviem zaklad ako to napísať

Autor: letitbe®
Datum: 19.01.12 17:18
Předmět: RE (3x): Nemčina- Súrne! 

Taky se učím německy a vím , ze nemcina je práve jazyk ve kterám kdyz nemám základ tak uz se nehnu. Argumentuj hlavne tím, ze se nemuzes ucit napr 4. pád kdyz neznás treba ani napr. koncovky v casování. Popr. prijd s rodici, na to by mela reagovat.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 19.01.12 17:24
Předmět: RE (4x): Nemčina- Súrne! 

hm.. no len mi pride divne ze ked sa pred hodinou skusame tak som to nemusel robit ze az popolroku a teraz mi chce este dat 4ku... Mám známky 2 4 4 4 5

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků