| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, chci se zeptat zda-li nemáte někdo tušení jestli, pokud dostanu neklasifikaci z druhého jazyka v pololetí a chtěla bych přejít v tomto pololetí na jinou školu která druhý jazyk nevyučuje, zda-li to problém, nebo jestli se to zkrátka smí a nebudou s tím problémy. Teoreticky by to ale mělo být jedno, pokud se tam ten předmět nevyučuje a já z něj mám v pololetí neklasifikaci ne? .. No jsem bezradná ... budu ráda za jakkoukoliv odpověď, předem děkuji ...
Zcela bez problému, pokud vás na jinou školu vemou. Řešte to tedy rychle, zajděte za ředitelem té druhé školy a požádejte o přestup od II. pololetí.
9.09 hod. kdepak jsi, že nejsi ve škole. 
Mockrát děkuji
snad to vyjde bez potíží. Jsem ve škole, avšak mám s sebou notebook ;D
Dobrý den. Dcera takto přecházela v prvním ročníku v pololetí na gymplu též a nebyl s tím žádný problém. Nejdříve jsme se zeptali v druhé škole, zda mají místo a přijali by jí a pak jsme vstoupili do jednání se školou, do které chodila. Dochodila pololetí a pak přestoupila na druhou školu. Záleží na přístupu škol.
Není zač. .Ať se Vám daří. 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz