Neklasifikace a přechod na novou školu

Autor: ivy Datum: 11.01.12 09:09 odpovědí: 4

Dobrý den, chci se zeptat zda-li nemáte někdo tušení jestli, pokud dostanu neklasifikaci z druhého jazyka v pololetí a chtěla bych přejít v tomto pololetí na jinou školu která druhý jazyk nevyučuje, zda-li to problém, nebo jestli se to zkrátka smí a nebudou s tím problémy. Teoreticky by to ale mělo být jedno, pokud se tam ten předmět nevyučuje a já z něj mám v pololetí neklasifikaci ne? .. No jsem bezradná ... budu ráda za jakkoukoliv odpověď, předem děkuji ...

Upozornění
Tato otázka je 134 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: juvla®
Datum: 11.01.12 09:34
Předmět: RE: Neklasifikace a přechod na novou školu 

Zcela bez problému, pokud vás na jinou školu vemou. Řešte to tedy rychle, zajděte za ředitelem té druhé školy a požádejte o přestup od II. pololetí.

9.09 hod. kdepak jsi, že nejsi ve škole.

Ohodnoceno: 0x

Autor: ivy
Datum: 11.01.12 09:37
Předmět: RE (2x): Neklasifikace a přechod na novou školu 

Mockrát děkuji snad to vyjde bez potíží. Jsem ve škole, avšak mám s sebou notebook ;D

Datum: 11.01.12 09:34
Předmět: RE: Neklasifikace a přechod na novou školu 

Dobrý den. Dcera takto přecházela v prvním ročníku v pololetí na gymplu též a nebyl s tím žádný problém. Nejdříve jsme se zeptali v druhé škole, zda mají místo a přijali by jí a pak jsme vstoupili do jednání se školou, do které chodila. Dochodila pololetí a pak přestoupila na druhou školu. Záleží na přístupu škol.

doplněno 11.01.12 10:42:

Není zač. .Ať se Vám daří.

Ohodnoceno: 0x

Autor: ivy
Datum: 11.01.12 09:39
Předmět: RE (2x): Neklasifikace a přechod na novou školu 

Taktéž jsem na gymnáziu, tak doufám, že se to zvládne, mockrát děkuji za uklidnění Měla jsem vážně strach, abych kvůli tomu nemusela třeba opakovat ročník.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků