Dokončení výučního listu

Autor: sabinka® Datum: 07.01.12 20:12 odpovědí: 2

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 2 roky jsem dodělala 3 ročníky učnovské školy, ale neudělala jsem závěrečné zkoušky a chtěla bych si je dodělat bez toho abych musela znova opakovat školu. Bylo mi řečeno, že Ministerstvo školstvý může dodělat záverečnou zkoušku, ale nevím kam se na ně mám obrátit a zeptat se jestli by to bylo možné.. Děkuji moc

Upozornění
Tato otázka je 137 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: petapeta®
Datum: 07.01.12 21:31
Předmět: RE: Dokončení výučního listu 

Ministerstvo školství závěrečné zkoušky nepořádá ani neorganizuje. Je zapotřebí se obrátit na školu, kde se obor, který jste vystudovala, vyučuje.
Jestliže máte úspěšně ukončen třetí ročník, tak závěrečnou zkoušku lze vykonat nejpozději do 5 let od úspěšného ukončení posledního ročníku vzdělávání.
Ohodnoceno: 1x

Autor: kubamu®
Datum: 07.01.12 22:46
Předmět: RE: Dokončení výučního listu 

Jo to je pravda ale musí ti to povolit ředitel školy.Ale před dvěma leti si měla určit ě více pokusů ne?

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků