| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Chtěl bych se zeptat kde se dá sehnat Alciánová modř a Pyronin B pro barvení mikroskopických preparátů, případně čím bych je mohl nahradit. Díky.
Záleží na množství. Jestli jen na domácí pokusy, mohli by Vám vyhovět někde, kde se zabývají histologií - patologie nebo ústavy soudního lékařství. Nebo zkusit firmy, které prodávají barvící a motnovací automaty, např. zde: http://www.bamed.cz/material.…9867514a1c8b98e7d527c0377fcf6
Kombinace alciánové modří a pyroninu se používá k obarvení buněk při standardním mikroskopickém vyšetření močového sedimentu. V běžných obchodech (ani v obvyklých e-shopech s laboratorními potřebami) se tato barviva kvůli velmi úzkému spektru odběratelů nenabízejí, ale zkuste se poptat v lékařských laboratořích, která provádějí vyšetření moči. Bývají v nemocnicích i na některých větších poliklinikách. Možná by vám poradili i na nějaké větší veterinární klinice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz