| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj, potřebovala bych poradit! zajímalo by mě.. co je za předměty na návrháře interiérů!
Musí tam být hodně matika a kreslení? Kreslení by nemuselo být tak nutný, protože teď jsou přece jen na to programy, aby se to nemuselo kreslit a pak tu matiku!
To víte, že tam musí být, z ní celý ten obor vychází. Hlavní je schopnost, mít nápad-vymyslet něco originálního. Tento nápad pak musíte umět ručně naskicovat, umět svůj nápad propočítat a vyjádřit. Teprve pak přijde ke slovu počítač-jako nádeník, který to kreslí v nejrůznějších variantách, barvách atd. Bohužel zatím počítač není chytřejší, než jeho obsluha, nic za Vás nevymyslí. Budete pracovat s prostorem a plochou, což vyžaduje znalost deskriptivní geometrie.
ano jsou programy, ale do těch musíš zadat nějaký parametry, nějaká čísla, délky atp. a na ty právě musíš přijít ty pomocí deskriptivní geometrie
Strach z matematiky je vina učitelů. Umět matematiku zajímavě učit je umění, které musí být vrozené, to je schopnost, která se nedá naučit, ta buď je, nebo není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz