| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
muzu prejit na jinou stredni skolu v 1 rocniku dekuji za odpovedi
Můžete třeba i ve druhém, pokud Vás jiná škola přijme.
jasně že můžeš...ale budeš muset možná dělat srovnávací testy nebo něco takovýho a nebo jít až od novýho školního roku. Kamarádka takhle přestoupila už na 3tí školu a tak je pořád v prváku a její spolužáci už mají školu dodělanou 
a jak bych to mela rict mame dekuji
a kdyz chci prestoupit tam kam jsem dala prihlasku a ja sla na tu co chci z ni pryc tak co nemusela bych delat ty testy
To záleží na té škole.
myslím že by možná bylo nejvhodnější se pozeptat rovnou na té škole na kterou chceš přestoupit...myslím že ti tam poradí a řeknou co a jak máš udělat
ahoj uz nekolik dnu na mamu naznacuji ze je to a hrozny na ty skole a ona se ke me chova dak ignorancky co mam ted delat
tak si s mamčou na férovku promluv že se ti na té škole nelíbí a že bys chtěla přestoupit jinam na nákou školu kde by tě to bavilo. největší kravina je chodit 3 nebo 4 roky na školu na který tě to nebaví... myslím že mamča to pochopí a bude se ti snažit pomoct
to si nemyslim ale vypada to ze me tak jenom chtela kvuli to mu ze jsem jsem cukrar a ze by mela slevu na cukrovi
mamča ráda cukroví jo?
a na jakou školu chceš přestoupit z toho cukráře?
do kopidlna
a to je co za obor?
zahradnik ale je tam v tom oboru aranzma a to bych chtela delat ne cukrare jen kvuli tomu ze by mama mela levnejsi cukrovi

Mamka Tě hnala na cukrářku, aby měla levnější cukroví?
ani nevim kdyz jsem si mela vybrat z dvou prihlasek porad rikala ze cukrar je lepsi asi jo ale z skole se mi hrozne nelibi a chtela bych jinam nevim co mam delat 8(
ivaa, už včera jsi tady založila stejnou otázku, proč je tedy zakládáš znova?
http://www.poradte.cz/skola/2…t-na-jinou-stredni-skolu.html
Je rozdíl mezi učňákem a střední školou a obávám se při tvé češtině , že budeš mít velké problémy jak na cukrářce, tak v Kopidlně. Ale myslím spíš, že se dobře bavíš. K.
Ahoj promiň že jsem si založila novou. A pravopis zvládám dobře jen se mi nechce moc psát kvůli tomu že mám blby pc tak se za to omlovam a to ti patří že ti to vadí měj se tak snad teď si o mě nebudeš myslet ze jsem blbá čau.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz