Jak mam prestoupit na jinou stredni skolu

Autor: ivaa® Datum: 06.09.10 17:56 odpovědí: 7

ahoj jsem iveta a vybrala jsem si nespravnou stredni skolu a ted bych chtela prestoupit na jinou.Mama mi rika ze bych mela mit stredni skolu a ja jichci taky ale na tihle stredni skole me to nebavi a proto bych chtela prestoupit ted nez posdeji a proto se obracim na vas abyste laskave poradily budu za to velmi vdecna moc dekuji iveta. P.S a jak bych to mela rict mame moc dekuji

Upozornění
Tato otázka je 519 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ivaa®
Datum: 06.09.10 18:04
Předmět: RE: Jak mam prestoupit na jinou stredni skolu 

prosim pomocte mi staci kdyz mi napisete co si o tom myslite

Autor: lidus®
Datum: 06.09.10 18:06

Ivetko a ve kterém jste ročníku? Letos už bude nejspíš pozdě, toto se řeší na konci školního roku.Třeba vás obor začne bavit, hlavně pokud nepřestoupíte neflákejte učení. Hodně štěstí.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 06.09.10 18:14
Předmět: RE (2x): Jak mam prestoupit na jinou stredni skolu 

ted jsem v 1 rocniku

Datum: 06.09.10 18:19

ja pisete ze me bude bavit to asi ne ja ho ten obor nesnasi a jsem z toho velmi nestastna vlastne to mama me k to mu dotahla nak me zmanipulovala to spis ona chce do ty skoly nez ja velmi dekuji ze se zabivate s timto ale vazim si toho velmi

Datum: 06.09.10 18:19

Můžu se zeptat co studujete? Po prvním týdnu vědět, že mě škola nebaví se mi zdá trochu brzy. A jakou školu by jste chtěla studovat? myslím, že střední školy opravdu budou plné, snad učiliště by mohla mít nějaké místo. Maminka má pravdu, střední škola je lepší než vyučení a pokud už na této jste tak já bych dělala vše proto abych došla k maturitě.

Datum: 06.09.10 18:21

ja prave jsem na ucnaku na cukrare a chtela bych do kopidlna

Datum: 07.09.10 17:31
Předmět: RE (3x): Jak mam prestoupit na jinou stredni skolu 

No, přečetla jsem i druhé vlákno co jste založila. Buďte ráda, že jste přijatá na cukrářku a snažte se. Ale myslím, že i do Kopidlna by vás přijali-on se tam nikdo moc nehlásí a pokud vím tak na tato učiliště berou i ze zvláštních(speciálních) škol,

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků