První třída-batoh nebo taška

Autor: jita® Datum: 21.05.10 20:41 odpovědí: 8

Prosím o radu,je lepší pro prvňáčka koupit tašku nebo batoh.Dcera je drobnější postavy a nemůžu se rozhodnout.Díky za názor

Upozornění
Tato otázka je 733 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: strejc®
Datum: 21.05.10 20:43
Předmět: RE: První třída-batoh nebo taška 

Batoh ne, ale dobrou tašku na záda ano.

Ohodnoceno: 1x

Autor: raadek®
Datum: 21.05.10 20:48

Nejdulezitejsi je ztravotni hledisko. Vygooglujte si - test skolnich batuzku. Najdete tam dost odkazu pro spravne rozhodnuti. R.
Ohodnoceno: 0x

Autor: sebod®
Datum: 21.05.10 20:58
Předmět: RE (2x): První třída-batoh nebo taška 

Ano.Raadek má pravdu. Dnešní baťůžky - to je něco jiného, než kdysi. Většinou se tvaru zad přizpůsobí lépe, než aktovka. Nakonec když jdu na tůru, tak taky neuvažuju, zda batoh nebo aktovku

Autor: hablina®
Datum: 22.05.10 15:13

Batohy bývají pro záda drobnějších školáčků moc dlouhé, aktovky na šíř sedí lépe. Chce to ale rozhodně vyzkoušet. Do aktovky se musí vejít několik pracovních sešitů, desky na písmenka a číslice, pouzdro, svačina a pití - je fajn, když má na to aktovka speciální přihrádky.

Datum: 22.05.10 15:53

Taky bych optoval pro tašku. S reflexními pruhy.

Autor: pepina®
Datum: 22.05.10 17:28

Rozhodně školní aktovku a není na místě šetřit .

Ohodnoceno: 1x

Autor: knopka®
Datum: 22.05.10 18:13

http://www.topgal.cz/batohy/skolni/ Mrkněte tady.Taky jsem se rozhodovala a pak jsem si řekla že než investovat do aktovky kterou dcera ani nevím jestli by nosila protože přeci není moderní a všichni mají batohy tak jsem koupila školní batoh,to už jsou batohy dělané podle věku,mají vyztužená záda a ostatní ze zdravotního hlediska dobré vlastnosti.Jsem velice spokojená,i dcera.

Autor: babkazov®
Datum: 22.05.10 18:24

Dnes už dělají batůžky s vyztuženými zády. A taky jsou tašky na kolečkách. Děti, které chodí kolem mě do školy je mají a tváří se spokojeně. Vlastně malé holčičky.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků