Nespravedlivé hodnocení chování vs FB

Autor: twigi13 Datum: 05.05.10 16:45 odpovědí: 4

Dobrý den,

můj syn je v 7 třídě,dva dny před vysvědčením mi zavolali ze školy že bude mít 3 z chování,z důvodu založení fanklubu na Facebooku jedné paní učitelky.Na stránce byli samé pozitivní informace a přidávali se osoby co jí mají rádi,dokonce i dospělí , které dříve také učila.Dotyčné p. učitelce se to však nelíbilo a tak dala návrh na 3 z chování.Po domluvě schůzky s panem ředitelem mi bylo řečeno,že už se nedá nic dělat,vysvědčení je napsané.Když jsem si stěžovala,že trest je přehnaný,bylo mi zděleno,že se k tomu připočetly i poznámky typu-nemá domácí úkol,tak abych si nemyslala,že 3 z chování je jen za stránku na Facebook.Zdá se mi to přesto přehnané,co dělat?Děkuji za radu

Upozornění
Tato otázka je 644 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: babkazov®
Datum: 05.05.10 16:48
Předmět: RE: Nespravedlivé hodnocení chování vs FB 

Vysvětlit mladému, že se spousta věcí nedělá.

Ohodnoceno: 0x

Autor: michala*
Datum: 05.05.10 17:19

Teď už s tím zřejmě vůbec nic neuděláte. Snad jen poučení pro příště, že je dobré se o prospěch dítěte zajímat průběžně během školního roku a poté nemusí dojít až k takovýmto nepříjemnostem.

Autor: kytka*
Datum: 05.05.10 17:24
Předmět: RE (2x): Nespravedlivé hodnocení chování vs FB 

Myslím,že už se to tady řešilo

Autor: lidus®
Datum: 05.05.10 18:14

Jo jo ochrana osobních údajů se to jmenuje a přestupek je to dosti značný. Učila jsem a také bych nechtěla být vystavená a nevědět o tom. Pravdou je, že bych to asi vyřešila domluvou ale to je na učitelce-právo snížit známku z chování má a na ví, jaké výchovné problémy se přidaly. Nedělejte z toho vědu v 7tř. o nic nejde.

Ohodnoceno: 4x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků