| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zrovna to tak sleduji,a říkám si,kde se vzala manželka Eliška,že by to byla poslední Alžběta Pomořanská?
JABRAKA
Alžběta (též Eliška) Pomořanská (1347–14.2.1393) po Blance z Valois, Anně Falcké a Anně Svídnické čtvrtá a poslední žena římského císaře a českého krále Karla IV. Lucemburského, přichází na svět někdy v roce 1347 jako dcera pomořanského vévody Bohuslava V. a polské princezny Alžběty.
To je z hlavy, nebo tak rychle guglíte?
...každopádně odpověď rychlá, přesná a vyčerpávající (myslím tím odpověď, ne odpovídajícího
!)
Bodík!
Ta jména jsou stejného významu
Anglicky je to oboje Elisabeth, mám pocit, že latinsky mají také shodnou podobu.
Copak Eliška, krásná paní, ale co ten člověk v montérkách, co tam tlačí jízdní kolo u zbrojnošů?
Že by Jarda Cimrmanů?
sousede, nebyl to Jára, ale v (asi) 6 minuta dva chlapi v lese s kolem.
Pokud byl navíc ještě někde poblíž pes, tak by to mohli být bdělí a ostražití strážci hranic. 
Teď nedávno jsem viděl v TV nějakej sestřih jak při VINETUOVI jezdí vzádu po silnici krásnej autobus a podobný vychytávky
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz