Vývojové diagramy

Autor: ixa Datum: 19.05.07 10:03 odpovědí: 8
ahoj, prosím vás potřebovala bych poradit. Jsem na VŠ ekonomické a zrovna v informatice bereme vývojové diagramy... já to prostě vůbec nechápu, přístí týden z toho píšeme zápočet, a já jsem tomu jeste nepřišla za celý semestr na kloub. A ostatní jsou na tom skoro stejně. Prosím Vás nenašel by se tu někdo, kdo to chápe a aspon by mi vysvětlil vůbec smysl toho nebo účel, nebo já prostě vůbec nevím k čemu to vůbec je...Jsem ztracená...Děkuji za odpovědi
Upozornění
Tato otázka je 1404 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: vicious*
Datum: 19.05.07 11:23
Předmět: RE: Vývojové diagramy 

Autor: drean
Datum: 12.06.07 19:33

Asi takhle ti to reknu, ja jsem v tercii na gymplu a taky to probirame...

K cemu to je, to uz jsem pochopila...ale jak to tvorit ne..zitra pisu test a nejakou pripravu na nej jsem vzdala...

Se spoluzakama jsme usoudili, ze tomu nerozumi asi ani ten nas profesor, ktery nas to uci...takze jenom tak brouzdam po internetu a hledam resene vyvojove diagramy, abych aspon orientacne videla, jak to vypada...preju ti hodne stesti... Ahoj

Autor: strejc®
Datum: 13.06.07 10:31
Předmět: RE (2x): Vývojové diagramy 

Zkus to zde, jsou tam odborníci, kteří ti možná pomohou: http://matematika.havrlant.net/forum/index.php

Ohodnoceno: 0x

Autor: vladovla
Datum: 08.11.07 09:56

VYVOJOVE DIAGRAMY!
Pomozem s tvorbou vyvojovych diagramov aprogramov v C, C++ urcenych pre semestralne prace na skolach tech. zamerania>
*TUKE- letecka fakulta
*TUKE- FEI
atd...
Vyvojovy diagram = 500 Sk

vladovla@post.sk

Autor: stoner
Datum: 11.01.08 08:47

Je to celý k hovnu má milá... já to taky nechápu..

Autor: qwertz®
Datum: 11.01.08 14:39
Předmět: RE (2x): Vývojové diagramy 

No a jak můžeš činit tak silné závěry, když o tom nic nevíš? Bez urážky, ale tvoje reakce o tobě samému hodně napovídá.

S algoritmy se setkává každý v běžném životě (vaření vajíček, přecházení silnice). Vývojový diagram je grafické znázornění daného algoritmu. Nic složitého to není...

Ohodnoceno: 0x

Autor: kokes*
Datum: 01.04.08 10:57
Předmět: RE (3x): Vývojové diagramy 

nic ve zlém,ale jsi asi synovec jaderné fyzičky Drábové...jinak souhlasím s kolegou ...
Autor: nitai
Datum: 05.04.08 12:39

V.d. slouží ke schématickému znázornění řešení problému. Další krok je převést v.d. do programovacího jazyka.
Učili je nás na VŠZ, dnes ČZU. Některým z nás to hlava nebrala. Stačila mi ale pětiminutová konzultace se znalcem a bylo vše jasné.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků