| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Byl jsem se před časem po chlapsku toulat v Obi a v zahradě mě zaujala neobvyklá pokojová květina Happy Bean.
V bílém květináčku, nádherně vypadající rostlinka, skutečně připomínající zelené fazolky.
Ženě se moc líbila. Rostlinku jsme nepřesazovali (nepřišlo nám to nutné), zálivka dle štítky byla minimální a byla umístěna na parapetu západního okna, takže takový polostín.
Rostlinka teď asi po měsíci dost znatelně odchází. "Fazolky" jí černají a opadávají a působí dojmem, že hnije, přitom substrát je poměrně suchý.
Máte někdo zkušenosti, čím by to mohlo být a jak o rostlinku správně pečovat?
Když projíždím diskuze na odborných forech, tak se mi zdá, že jsme nikde nepochybili...
nemá ráda moc teplo stačí ji nyní přes zimu 15-18 st ne více a také opravdu málo zalévat
Tito fazolky pravdepodobně dozrali, zkuste jeden lusk otevřít a podivat se zdali jsou semena nepoškozena( plisní,lokaní černotou)
http://www.zahrada-cs.com/forum/f1/cz/11739/
Je to ona? Pepřinec? Prozkoumejte odkaz!
barci- ptala jste se, že vám usychá bonzai. Není to také ona? 
Jedná se o sukulentní rostlinu, kterou musíme přes zimu uchovávat v teplotě kolem 10 C nasucho, na světle
Také jsem ji kdysi měla a opadala mi. Nechce velké teplo, a málo zalévat. Jestli cestou domů nenachladla...
Take jsem neodolala teto rostlince, koupila jsem si dokonce 2, mam je na okne v kuchyni, kde je pres den kolem 22 a kde od poledne prazi slunicko, kdyz sviti, zalejvam je hodne a krasne se mi rozrostly a vytahly... jsou to moc hezke rostliny na okne mi delaji paradu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz