Česnek a teplý podzim

Autor: milkin Datum: 11.11.11 13:23 odpovědí: 2

Česnek,který jsem nasázel v půli října vylezl.Je ho třeba nějak zajistit proti mrazu.Posypat kompostem nebo něco jiného? Poraďte Díky

Upozornění
Tato otázka je 177 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: limetka®
Datum: 11.11.11 13:27
Předmět: RE: Česnek a teplý podzim 

Zakryjte ho na zimu nějakým chvojím - pro jistotu, ale myslím, že by se mu nic stát nemělo.

Ohodnoceno: 0x

Autor: venda*
Datum: 29.11.11 11:01
Předmět: RE: Česnek a teplý podzim 

Určitě ne. Česnek, který je vysazený na podzim, správně má trochu vyklíčit. je to dobrá zpráva, protože pokud vyklíčí a trošku vvyleze, je znát, že se už dobře uchytil a že třeba neshnil,nebo nevymrzl. takové odrůdy česneku jsou 100% mrazuvzdorné,takže přykrejvat se ničím nemusí. Já v loni také zasadila na podzim česnek a v červenci jsem zklidila. Takže se nemusíš ničeho bát, česnek určitě nezrmzne. Mám s tím už nějakou dobu zkušenost,tak vím, co říkám.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků