| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, daří se někomu pěstovat masožravé rostliny? Mě se nedaří dlouho si je udržet, i když se řídím radami, které dostanu při jejich koupi. Tak bych byla vděčná, kdyby se někdo podělil o své zkušennosti. Třeba přijdu na to, kde dělám chybu. Děkuji
Dobrý večer, kyselý substrát, prakticky čistá rašelina s neupravovaným pH, hodně světla, vysoká vzdušná vlhkost, ne průvan, nejlepší je mít je v tzv.paludáriích...nekrmit masem 
A tu hlínu udržovat mokrou. Ne jen tak vlhkou, ale vysloveně mokrou, květináčky musejí trvale stát ve vodě, klidně do poloviny ponořené.
Dobrý večer. Masožravé rostliny je dost široky pojem. Existuje mnoho druhů a každý potřebuje něco trochu jiného(substrát, vlhkost, světlo). Takže by to chtělo trochu blíže určit, co je to za kytku. Nejlepší je ale podívat se na http://www.darwiniana.cz a tam najdete odpovědi téměř na všechny otázky a pokud si nevyberete, stačí se zaregistrovat a můžete se na foru ptát na vše. Určitě vám někdo rychle napíše vyčerpávající odpověď. Jarda.
Posílám Vám své veliké díky!
Ta stránka je opravdu bezvadná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz