Sirna svice ma knot?

Autor: juglans® Datum: 13.10.11 14:50 odpovědí: 3

KOupila jsem sirnou svici na ocistu sklepa.Nesla mi moc zapalit.myslela jsem ze bude mit knot,ale je to jen sirny valec.ma to tak byt,nebo knot vypadl v prodejne?Dekuji

Upozornění
Tato otázka je 224 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: strejc®
Datum: 13.10.11 14:58
Předmět: RE: Sirna svice ma knot? 

Nemá knot, je to jen smotaný papír napuštěný sirným roztokem. Smotek se prostě zapálí (nebude hořet plamenem) a nechá doutnat na nějaké nehořlavé podložce.

doplněno 13.10.11 15:02:

Může vypadat asi takto

Ohodnoceno: 0x

Autor: 1jara®
Datum: 13.10.11 15:57
Předmět: RE (2x): Sirna svice ma knot? 

Sirné knoty jsou i takovéhle papírky, pozor ať vám od toho něco nechytne

Ohodnoceno: 0x

Autor: juglans®
Datum: 13.10.11 18:42
Předmět: RE: Sirna svice ma knot? 

j.j. Dekuji vam oboum.Ja uz jsem na to take prisla,sklep vysiren,nechm radeji do rana a pak vyvetram.Pisi v navode 2-4hod.po vyhoreni svice.copak ja vim kdy vyhori,urcite to zkoumat nepujdu.Jinak ty papirky mam take,koupila jsem si je nejdriv a pak zjistila,ze by to bylo malo a neprakticke zapalovat vsechny.Diky za pomoc.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků