| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den.Letos se vyskytoval nějaký škůdce na cukínách.rajčatech i okurkách,ať byly venku,nebo ve skleníku a dokonce jsem měla malá rajčátka v truhlících na oknech a i tam.Jak se pohlo rostlinkou tak se vznesl oblak drobné bílé havěti.Nevíte co to bylo a jak na to? Děkuji .Dáša
Jsou to molice,saví škůdci,postřik na savý hmyz,odvar z tabáku.
Des má pravdu - jsou to tutově molice a letos jich je opravdu nějak hodně všude - postřik dvakrát za sebou po 14 dnech Mospilanem.
Pravda, pravda! I já se přidávám k oběma rádkyním. Molice, jako vyšité. Já je mám zase na kadeřávku. Ale vůbec se už nevzrušuji, prostě utrhnu list, operu ho pod tekoucí vodou, a klidně si ho dám do polévky.
. Ale myslím, že teď už to nemá cenu postřikovat, snad! Stejně už budeme mít podzim. Ale pro příští rok, je ten postřik určitě dobrá rada.
Mám je letos na fuchsiích, ale už to nestříkám. Stejně je úplně ostřihám, a dám do sklepa. Jinak ten Mospilan zabírá, ale musí se víckrát po sobě a hlavně ze spodu listů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz