| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Potřebovala bych pomoc s postřikovačem. Jaké máte zkušenosti s touhle značkou Gloria - 2012? je od gronychu a s touhle firmou nemám zkušenosti. Naposledy jsem měla od Mountfieldu, ale byl malý. Tak chcu zkusit jiný.
Dobrý večer. Soused si přesně tento typ koupil před pár dny, zkoušel ho na dlažbě (ROUNDAP - na prorůstající plevel) a je s ním spokojený. Má dost ovocných stromků tak ho využije. Výhoda je ukazatel tlaku. Myslím že kdo má toho hodně na stříkání ten si vybral dobře - kvalitní materiál, nízká hmotnost i kvalita zpracování je na úrovni. 
Mám zádový postřikovač Pilmet 25 roků v plném provozu, používá se na dvě zahrady. Jsme sním plně spokojeni.
Zdravím. Moji rodiče si pořídili úplně ten stejný. Teda přesněji řečeno, já jsem jim ho koupila na Vánoce
A myslím si, že s ním jsou spokojení. Já zase dostala tenhle tip od jednoho známého, protože se v takoývh věcechnevyznám. A i on mi ho doporučil, takže kladných ohlasů je více. 
Ahoj, ja ma postřikovač značky Gloria, ale jiny typ. Mame primex 5 a jsme s nim spokojeni, tak si myslim ze i ta gloria 2012 bude dobra. O firmě Gronych bohužel nic nevím, ale vsechno je jednou poprve 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz