Postřikovače Gloria - 2012

Autor: terrrynka® Datum: 30.09.11 13:48 odpovědí: 4

Potřebovala bych pomoc s postřikovačem. Jaké máte zkušenosti s touhle značkou Gloria - 2012? je od gronychu a s touhle firmou nemám zkušenosti. Naposledy jsem měla od Mountfieldu, ale byl malý. Tak chcu zkusit jiný.

Upozornění
Tato otázka je 206 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 30.09.11 20:35
Předmět: RE: Postřikovače Gloria - 2012 

Dobrý večer. Soused si přesně tento typ koupil před pár dny, zkoušel ho na dlažbě (ROUNDAP - na prorůstající plevel) a je s ním spokojený. Má dost ovocných stromků tak ho využije. Výhoda je ukazatel tlaku. Myslím že kdo má toho hodně na stříkání ten si vybral dobře - kvalitní materiál, nízká hmotnost i kvalita zpracování je na úrovni.

Ohodnoceno: 0x

Autor: 1jara®
Datum: 01.10.11 12:33
Předmět: RE (2x): Postřikovače Gloria - 2012 

Mám zádový postřikovač Pilmet 25 roků v plném provozu, používá se na dvě zahrady. Jsme sním plně spokojeni.

Autor: pomn3nka®
Datum: 18.10.11 20:19

Zdravím. Moji rodiče si pořídili úplně ten stejný. Teda přesněji řečeno, já jsem jim ho koupila na Vánoce A myslím si, že s ním jsou spokojení. Já zase dostala tenhle tip od jednoho známého, protože se v takoývh věcechnevyznám. A i on mi ho doporučil, takže kladných ohlasů je více.

Datum: 31.10.11 12:08

Ahoj, ja ma postřikovač značky Gloria, ale jiny typ. Mame primex 5 a jsme s nim spokojeni, tak si myslim ze i ta gloria 2012 bude dobra. O firmě Gronych bohužel nic nevím, ale vsechno je jednou poprve

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků