Pěstování jahod na mulčovací kůře

Autor: klarinet® Datum: 21.09.11 13:12 odpovědí: 5

Pěstuji jahody na folii, ale chtěla bych je zkusit na mulčovací kůře. Nevím také, čím je hnojit. Používali jsme králičí hnůj, ale ten už nemáme. Poraďte.

Upozornění
Tato otázka je 177 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 22.09.11 09:56
Předmět: RE: Pěstování jahod na mulčovací kůře 

Ja davam pod jahody cernou netkanou textilii a jsem uz nekolik let spokojen, mulcovaci kury je potreba alespon 7 cm vrstvu a je to taky dobra varianta. Jahody sazim po bramborech ktere jsem hnojil chlev. (kravskym) hnojem a pred vysadbou jahod jeste pridam granulovane hnojivo na jahody a kompost.
Ohodnoceno: 0x

Autor: jabraka®
Datum: 22.09.11 10:30

Pěstovat jahody jen v kůře nejde,každá rostlina musí mít zásobu dobré zeminy a kůrou,nebo štěpkou zakrýt jen okolní zeminu.

JABRAKA

Autor: klarinet®
Datum: 22.09.11 18:29
Předmět: RE (2x): Pěstování jahod na mulčovací kůře 

Já jsem se asi špatně vyjádřila. Myslela jsem dát místo folie mulčovací kůru, aby nerostl plevel a jahody se mohly okopat

Autor: jabraka®
Datum: 25.09.11 15:22
Předmět: RE (3x): Pěstování jahod na mulčovací kůře 

Kláro.

Ono se to s kůrou špatně okopává,lépe je použít ne folii,ale černou geotextilii.

JABRAKA

Autor: venda*
Datum: 29.11.11 12:28

Jahody lze pěstovat i na mulčovací kůře,doporučuje se to, hnojit by sjte je mohli třeba krystalickým hnojivem Krystalon, cca. jednou - 2x do orka.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků