| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
?
Nastrouhat do každé skleněné lahve štetku křenu!
S křenem se mošt nekazí ,ale je hnusnej,smrdí jak po bramborách.Děláme ho taky v petkách a do mrazáku.
Záleží na tom,kolik ho máte,já ho dělávám každým rokem,naliju do PET láhví,a dávám do mrazáku,jinak jasně zkyše
taky doporučuji zmražení, ale ne do skleněných lahví 
My jej pokaždé uchovávali v tmavém chladném sklípku, ve skleněných lahvích s korkovými zátkami, hrdlo jsme navíc po uzavření máčeli v rozehřátém vosku. Skladovali jsme do polic na ležato. Nekazil se a vydržel. Vlastně moc dlouho ne, pokaždé se po něm jen zaprášilo.
Jaga.
Každý rok jej zavařuji do skleněných zavařovaček pod víčko.Když je ho dostatek,pijeme ho i na Nový rok.
JABRAKA
Zahřát a horké plnit do pet lahví, uchovat vleže, nahoře je bublina. Vydrží klidně i rok.
Zahřát do petláhví
Vyzkoušela jsem kde co, zahřát do PET, zavařit, dát do sklepa v demižonu a přidat křen nebo zase někdo poradil petol. Nejlepší je dát do PET a zamrazit, je jako čerstvý.
Náš taťka mošt naléval do vyvařených skleněných lahví, nastavěl do zavařovacího hrnce do poloviny s vodou, steriloval a zátkoval. Koupil si zátkovač, takový jako narážeč špuntů. Korkové zátky povařil a horké použil.
Ale než se takhle zprofesinalizoval, dával mošt do běžných zavařovacích sklenic a sterilizoval stejně tak, jako kompoty. Jen snad na víc stupňů, ale nevařil a v hrnci nechával déle. Nikdy nic do sklenic a do lahvi nepřidával.
Mívali jsme jich spousty. Ještě teď cítím tu vůni a chuť. 
děkuji za rady. zkusím ten mrazák 
Jablečný mošt nechat v hrnci jen lehce přejít varem a ještě horký nalít až po okraj do PET lahví.Zašroubovat,flašky umýt aby nelepily a hotovo. Děláme to tak už několik let a ve velkém množství,fakt se nekazí a vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz