Krovinorez Honda-UMR435T LEET

Autor: juglans® Datum: 27.05.11 20:46 odpovědí: 9

Zadovy krovinak s ohebnou hadici,nebo jak se tomu rika,prave jsem se s nim seznamila na obrazku.Docela to vypada zajimave,ma ho nekdo odzkouseny,pripadne jak to vidite, co se tyce kvality a funkce?Stoji tedy skoro 15000kcnerada bych prohloupila,aby pak nakonec nesplnil stejne ,nejaky levnejsi?Diky za nazory.

Upozornění
Tato otázka je 361 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: des®
Datum: 27.05.11 23:13
Předmět: RE: Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Tento je profi,to se budete živit sečením trávy?Kolik jí doma máte?Pokud tedy přehazujete peníze vidlemi,tak dotoho,ale jinak,no nic mi potom není,žejo.Jsou sekačky za 2-3tis,mám ji taky a spokojenost.To seču 10arů. http://www.namir.cz/krovinorez-rbc-1000ex-1805.html

Ohodnoceno: 0x

Autor: raadek®
Datum: 28.05.11 07:18
Předmět: RE (2x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Honda je Honda Spíše záleži na tom, jestli se musíte tahat s 11 kg nebo vám stačí ten šestikilový. R.

Autor: juglans®
Datum: 28.05.11 10:42
Předmět: RE (3x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

jak jiz popisuji,ma 7,53kg a na zadech.no,chce to asi videt a zkusit si to.chtela jsemsi poridit i rotavator ,ale holt by na nej uz nezbylo,musela bych si pockat nez zas nasetrim.

Datum: 28.05.11 10:37
Předmět: RE (2x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Des,je tu pozemku,ze musim byt rada,ze se na nich pasou sousedovi kravy,zadarmo,ale vlastne za udrzbu.co mi zbyva k udrzbe, je pro me jako pro zenu s ruznymi neduhy az dost.Penize rozhodne vidlemi neprehazuji,ale pokud by mi to melo ulehcit hodne sekani a zaroven nekolik let vydrzelo brala bych to,na vyhazovani opravdu nemam.Koukala jsem na vas odkaz,ale to je elektricky.tady ,v nasem terenu,daleko,od domu nevyhovuje.obavy z prehrivani apod.jéden el.uz z nouze mam.uznavam,ze tento,co se mi libi,je drahy ,ale je na zada,presto,ze vazi7,53kg,coz neni tak mnoho,jsou daleko tezsi a jen prez rameno.Spis me zajimalo porovnani,nejaky levnejsi ,podobne kvality,anebo jestli ta cena neni prilis nasazena,kvuli tomu zadovemu reseni a nakonec kvalita stroje na stejne urovni za cenu treba kolem 8000kc.

Datum: 28.05.11 11:53
Předmět: RE (3x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Ta cena je opravdu o kvalitě,má to čtyřdobý motor,opravdu tichý a protože je i výkonný,měl by vydržet velmi dlouho,tipuji tak 10let nejmíň.Takže doporučuji.Ta cena by se měla vrátit ve výdrži.Ale prohlédněte víc obchodů,viděl jsem i o dva tisíce levnější.

Datum: 28.05.11 17:03
Předmět: RE (4x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

koukala jsem zatim v Jicine a v Turnove kam mam nejbliz a stejna cena.Treba jeste najdu.diky

Autor: raadek®
Datum: 28.05.11 18:52
Předmět: RE (5x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Já mám v prospektu 10,7 kg což odpovídá hmotnosti zádových křovinořezů jiných značek. Budete muset kouknout na krabici nebo do návodu. Co se týče motoru, mám doma tři GX motory od Hondy a všechny šlapou bez problémů. Nejstarší je 8 let starý. Pouze potřebují čerstvý kvalitní benzín a lepší olej. R.

Datum: 28.05.11 22:51
Předmět: RE (6x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Tak to nevim jestli je nejaky podobny.Jeste jsem koukala znovu,ma opravdu vahu jak pisi.dik

Datum: 28.05.11 23:26
Předmět: RE (7x): Krovinorez Honda-UMR435T LEET 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků