| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Včera jsem si koupila své první 4 netřesky..chci je dát na balkon (JIH)..můžete mi někdo prosím poradit jak se o ně mám starat? Jak často a jakým způsobem je mám zalévat..prostě co dělat, aby byly spokojeni
Můžu je nechat v květináčcích, ve kterých jsem je koupila? Nebo je třeba je přesadit? Předem díky za rady!
Netresk neni narocny na pestovani,nemusite hnojit,nic takoveho.Jen ma rad sucho.,slunicko,sazi se do hodne propustne zeminy,nebo drte,hezky je i vytvorit si miniskalku,treba v korytu,jine nadobe.Rostlina kdyz vykvete,jeji cast odumira,ale ostatnim mladym odnozim udela misto.Koreni melce,tak pozor pri udrzbe.Pekne je kombinovat s rozchodniky-sedum a podobnymi sukulénty.
Netresk je velmi nenarocna rostlinka. Jih ji bude vyhovovat. Pokud budete presazovat tak chce hodne propustnou pudu - nejelepe s piskem a kamenky. Hlavne nesmi byt tezka a premokrena. Hnojit se nema. V kvetinacich je klidne nechat muzete. Hlavne opatrne se zalevanim nesmi byt premokrene, tak by mohli uhnivat - tkaze radsi mene nez lepe. Pokud je nezalijete i nekolik dni nic se jim nestane 
Netřesk se dá pěstovat všude,Hlavně na sluníčku,lehká zemina,málo zalévat.Tak koukněte jak roste.
Je to má oblíbená skalnička a nutím jí růst i na starých pařezech,je tam spokojená,roste bez problému.

Krása!
Mám dotaz - čím to je, že mi odspodu schnou listecky netřesku nebo jakoby mekknou? Co mi tím chce naznačit?
Z ceho mate to "koryto" na natresky?
Sempeverium máme jako součást střešní zahrádky,kromě řady dalších sukulentů.Nezáléváme je skoro vůbec,zatím jim stačí,co naprší.Na balkoně jim bude stačit večer zarosit jen do vzduchu nad ně.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz