| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Idem poprosiť o radu. Máme túto Agávku, neviem presne o aký druh sa jedná a pri akej najnižšej teplote ju môžem pestovať v našich podmienkach. Ďakujem pekne

http://cs.wikipedia.org/wiki/Agáve Podle foto to vypadá na Agave americana. Škoda, to není vhodné na tequilu 
Ďakujem, no tequilu mi netreba
, len aby sa Agávka mala dobre
a kedy ju treba schovať dovnútra?
Ano, musí se na zimu uklidit, když je v suchém substrátu, tak má údajně vydržet krátkodobě -5 C, ale většinou se na nich tvoří černé skvrny...ale jsou i mrazuvzdorné druhy, stačí si zadat do vyhledávače, nebo v případě zájmu mohu poslat odkazy...
Ďakujem pekne, niečo som aj ja vygooglila, ale môžte kľudne napísať odkazy, rada si prečítam aj iné stránky, ďakujem.
Musíte ji na zimu uklidit. Stačí do garáže, kůlny, nemusí mít ani moc světla, a teplota může být kolem nuly. Já mám takto mnoho let, přivezené odnože s Chorvatska. Mnoho odnoží jsem i rozdala. Když je větší, je dobré na ty trny na konci napíchnout korkové špunty, lépe se s nima manipuluje, jinak píchnutí pěkně bolí a špatně se hojí. Já ty trny u velkých rostlin i nůžkami v rukavicích odstřihuji. Je to nebezpečné, hlavně kde se pohybují děti.
Ďakujem pekne za odpovede 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz