Ruční sazeč brambor na zahrádku

Autor: supernova* Datum: 22.05.10 20:03 odpovědí: 5

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Rád bych koupil ruční sázeč brambor na zahrádku. Doposud sázím brambory s pomocí motyky, ale rád bych brambory sázel méně namáhavou metodou. Myslel jsem, že takové jednoduché nářadí lze koupit a že u nás existuje výrobce, ale nejspíš si ho budu muset vyrobit sám. Internet je pouze plný \\\\\západních\\\\\ nářadí, které ale příliš nekopírují zájmy českých zahrádkářů. Předem moc děkuji za radu nebo pomoc. R. z Ol. kr.

Upozornění
Tato otázka je 621 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: stafan®
Datum: 23.05.10 12:03
Předmět: RE: Ruční sazeč brambor na zahrádku 

Čekal jsem, že se někdo ozve... Patřím také mezi tzv. kovozemědělce, ale o ručním sazeči brambor jsem ještě neslyšel. V minulosti jsme vyráběli sazeče brambor tažené traktorem ale ruční , bohužel... Můžete sdělit něco bližšího, nějaký odkaz, návod?

Ohodnoceno: 0x

Autor: 1jara®
Datum: 23.05.10 12:29

Sázeč brambor je široký poje. Mám ruční plečku, před dávnymi doby ji vyráběli v Prostějově. Plečka má dva nože, tři srdíčka a řádkovač. Tímto řádkovačem nadělám rýhy, do rýh položím (ručně) brambory a hrabičkama zahrnu. Je to plečka s bantamovým kolečkem

doplněno 23.05.10 12:30:

Hledal jsem ji na internetu a nenašel.

Autor: marenka®
Datum: 28.05.10 16:55

Ohodnoceno: 1x

Autor: stafan®
Datum: 28.05.10 18:30
Předmět: RE (2x): Ruční sazeč brambor na zahrádku 

Marenko, ode mne bodík. Velmi inspirujíci.Bohužel letošní bláto, nevím, nevím ..

Autor: brbr
Datum: 28.05.10 20:01

Ruční sazeč brambor? To je že prostě jdete a ručně ty brambory nasázíte.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků