| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
co je to
nenašla jsem to tam
nevidím sukulent ani žádnou fotku
myslela jsem,že chcete určit konkrétní Váš sukulent co máte, bez fotky ale těžko někdo pomůže, tak je to.
tak tohle je ovšem pořádnej macek
nikdo neporadí název?
omlouvám se, snad to vyjde napotřetí
to se neomlouvejte je potřeba přijít na to proč to nejde, co děláte špatně že to nejde, jak ji tam dáváte -děláte chybu, ale kde-
nějak to nechce brát fotky
asi máte velký formát tam vám to píše jak smí být největší 2KB nebo máte jiné rozlišení než smí být nejlepší je JPG- kliknete chci vložit obrázek , kliknete vložit a na další stránce zadáte obrázek a potvrdíte vložení a mělo by to být.
mrkněte na vnitřní poštu
ne větší než 2MB
naposledy
vždycky to šlo a teď to píše, že můžu vložit jenom jpg, jpeg, png a gif.
vůbec tomu nerozumím
jo to píše vždycky , znova ho vyfoťte
kolik má KB?
ne KB ale MB
fotím znovu, pořád to má něco přes 2mb
tak to na počítači dejte upravit obrázek a zmenšete ho
pokus o zmenšení fotky

Tak se povedlo vložit ale mé čekání marné -neznám ale jistě někdo poradí
strejc by to mohl vědět, pokud najde fotku
To on najde nebojte.
Nebyla fotka celé kytičky?
Strejc to zachrání je odborník jen se nám někde toulá.
lepší fotka není
nikdo neví?

na kelímku byla cedulka succulent, dokonce stránky amigoplant.nl, ale tam jsem nic takovýho nenašla
ono se nyní dováží z Holandska hrozné množství nových a nových druhů rostlin, kdo se v tom má vyznat, že?
Ano, je to Spider
. A na uvedených stránkách je. Stačí hledat kod: 12.64
Jedná se o druh Kalanchoe. je to pěkný stromek, ale musí se hodně řezat a pěstovat na slunci.
Je to pravděpodobně druh kalancoe, přesněji by mohlo jít o Kalanchoe Spider...
*kalanchoe! 
Já to tušil, že se toho pavouk chytí, aj jsem to chtěl napsat, ale měl jsem pocit, že by lidem scházela souvislost...
Díky moc za odpovědi, jakto že se o pavoukovi skoro nikde nepíše (ani fotky), nebo špatně hledám? Jinak pěstování asi jako kalanchoe všeobecně, že?
Ne to opravdu není Kalanchoe. Jedná se o sukulentní druhy Peperomia a jejich ozdobné kultivary, P. asperula nebo P. ferreirae, P. graveolens cultivar, Peperomia " string bean"a jiné
No to asi ne. Podívej se, jak ten tvůj Pepřinec vypadá:
Zásadně nesoulsím, je to Kalanchoe. Rostlinu máme doma ve specializované sbírce. už několik let
www.krasa-netresku.cz/fotogalerie-sukulenty/galerie-kalanchoe/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz