| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Může mi někdo říct, co je to za pokojovku? Má už asi metr a nev ím, jestli ji můžu zkrátit. A.
... mám dojem, že chybí foto.
... 
... přiznám se
... nevím.
... 
To je možné. Spíš myslím, že autorka ani s fotem nepočítala, ale to pak chybí myšlenkový pochod.
To je přenos myšlenek na dálku, to se mi taky stává, prostě to jde asi s věkem. Udělám něco napůl a pak se divím. PT /stařenka/
No vida a obrázek je na světě, ale stejně tu rostlinu neznám, omlouvám se. PT /stařenka/
... babííííí, ... já také ne!
... 
Autorka počítala s fotem, ale nějak se jí to nepovedlo. Zkusím to znova. A.

Nebude to nejaký druh fikusu? Tých je hodne druhov. Fikus skracovať môžete, bude pekný zahustený, môžete pekne tvarovať korunku. Fikus benjamínek sa hodí aj na bonsaje.Pekný deň
Je to fíkus a můžete ho "mydlit", jak se vám zachce, vůbec mu to nevadí a ještě se vám odmění tím, že krásně zhoustne
No já jsem se ptala i květinářek a ty mi řekly, že to fikus není, ale neví, co to je. Fikus roste jinak, benjamína mám taky. Má to rovný kmínek a z něj vyrůstají listy, které vypadají jako u akátu (složený list). Zkusím dát ještě jednu fotku. A.

Mě to spíš připadá, jako nějaký druh Arálie, podle listů...
Dobrý den, s překvapením jsem zjistila, že na tuhle kytku se tady už někdo kdysi ptal. Jedná se o Castanospermum australe. Akorát pořád nevím, jestli ji můžu zkrátit vrcholek. Poradí mi někdo? A.
Já bych ji zakrátila vrcholek seříznutím ,pěkně se Vám rozkošatí. Říká se jí pokojový kaštan, pokud se jí u Vás bude dařit ,vyrostou na ní plody -lusky .Budou obsahovat jakoby fazole-a ty můžete pak zasadit a vypěstovat si nové květiny.
Velmi děkuji, konečně vím, co s ní. A.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz