Co je to?

Autor: stracena® Datum: 18.02.10 14:37 odpovědí: 12

Může mi někdo říct, co je to za pokojovku? Má už asi metr a nev ím, jestli ji můžu zkrátit. A.

Upozornění
Tato otázka je 824 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 18.02.10 14:46
Předmět: RE: Co je to? 

... mám dojem, že chybí foto. ...

doplněno 18.02.10 17:16:

... přiznám se ... nevím. ...

Ohodnoceno: 2x

Autor: jirbar®
Datum: 18.02.10 14:58
Předmět: RE (2x): Co je to? 

To je možné. Spíš myslím, že autorka ani s fotem nepočítala, ale to pak chybí myšlenkový pochod.

Ohodnoceno: 1x

Autor: pt®
Datum: 18.02.10 15:02
Předmět: RE (3x): Co je to? 

To je přenos myšlenek na dálku, to se mi taky stává, prostě to jde asi s věkem. Udělám něco napůl a pak se divím. PT /stařenka/

doplněno 18.02.10 15:12:

No vida a obrázek je na světě, ale stejně tu rostlinu neznám, omlouvám se. PT /stařenka/

Ohodnoceno: 3x

Datum: 18.02.10 17:19
Předmět: RE (4x): Co je to? 

... babííííí, ... já také ne! ...

Ohodnoceno: 1x

Autor: stracena®
Datum: 18.02.10 15:06

Autorka počítala s fotem, ale nějak se jí to nepovedlo. Zkusím to znova. A.

Autor: ludmila®
Datum: 18.02.10 17:11

Nebude to nejaký druh fikusu? Tých je hodne druhov. Fikus skracovať môžete, bude pekný zahustený, môžete pekne tvarovať korunku. Fikus benjamínek sa hodí aj na bonsaje.Pekný deň

Ohodnoceno: 2x

Autor: limetka®
Datum: 19.02.10 09:37
Předmět: RE: Co je to? 

Je to fíkus a můžete ho "mydlit", jak se vám zachce, vůbec mu to nevadí a ještě se vám odmění tím, že krásně zhoustne

Ohodnoceno: 0x

Datum: 19.02.10 12:16
Předmět: RE (2x): Co je to? 

No já jsem se ptala i květinářek a ty mi řekly, že to fikus není, ale neví, co to je. Fikus roste jinak, benjamína mám taky. Má to rovný kmínek a z něj vyrůstají listy, které vypadají jako u akátu (složený list). Zkusím dát ještě jednu fotku. A.

Autor: atrama®
Datum: 19.02.10 14:05

Mě to spíš připadá, jako nějaký druh Arálie, podle listů...

Ohodnoceno: 0x

Datum: 20.02.10 13:27

Dobrý den, s překvapením jsem zjistila, že na tuhle kytku se tady už někdo kdysi ptal. Jedná se o Castanospermum australe. Akorát pořád nevím, jestli ji můžu zkrátit vrcholek. Poradí mi někdo? A.

Autor: kytka*
Datum: 20.02.10 13:37
Předmět: RE (5x): Co je to? 

Já bych ji zakrátila vrcholek seříznutím ,pěkně se Vám rozkošatí. Říká se jí pokojový kaštan, pokud se jí u Vás bude dařit ,vyrostou na ní plody -lusky .Budou obsahovat jakoby fazole-a ty můžete pak zasadit a vypěstovat si nové květiny.

Datum: 20.02.10 13:45
Předmět: RE (6x): Co je to? 

Velmi děkuji, konečně vím, co s ní. A.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků