| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,mám nový netbook,který většinou používám na zahradě,protože v domě je slabý signál.Teď jsem si všimla,že mám LCD displej flekatý od hmyzu a taky zaplivaný(no nejsem taková šmudla,ale bratranec mne špatně slyšel,tak jsem pěla pusu až u mikrofonu).Čím to mám vyčistit?Podotýkám.že se nacházím zatím v pustině,mám k dispozici pouze běžné čisticí prostředky.Dík.
Úplně nejlepší a nejúčinnější, co já znám - už jsem sem tuhle radu jednou dávala, ale opakování je matka moudrosti
Sondaw, jenže já mám nejvíc poprskaný monitor právě od těchto psů. 
Zdravim, sice nevim co se pise dnes ale kdysi u lcd psali necistit alkoholem, hrozi poskozeni jakychsi vrstev..
Mno ja cistim lcd u PC, jeden ntb a jedno nove leskle LCD na ntb "cistym lihem" jakehosi pance od tamana..a monitory ksou jak nove kazdy mesic...nicmene vodou to povoli taky a moc se nestane ony ty slyny jsou urco agresivnejsi nez voda anebo vzit takovy lestivy hadrik na brejle a lestit a lestit...
Zkusil byl nejakou silnejsi domaci palenku nekde v rozku ocistit..
A mikrak lestim jehlou, ta vzdy nejake neposedne smitko vytahne...pozor na propichnuti mikraku.
Je to roztomilé,ale já mám raději kočky.
Plivance a podobný přírodní neřád rozpustit vodou, zbytek dočistit klasickými přípravky na okna (Iron, Okena), hlavně ale měkkým hadříkem a ne Rudým Právem, pozor na poškrábání! Osvědčil se mi i panapr.
Panapr = papír na pr***, tedy toaletní...
Alkohol nemám,tak jsem to riskla Ironem a dispej (display) je jako nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz