Vyčištění obrazovky

Autor: patronka® Datum: 14.06.10 18:11 odpovědí: 6

Dobrý den,mám nový netbook,který většinou používám na zahradě,protože v domě je slabý signál.Teď jsem si všimla,že mám LCD displej flekatý od hmyzu a taky zaplivaný(no nejsem taková šmudla,ale bratranec mne špatně slyšel,tak jsem pěla pusu až u mikrofonu).Čím to mám vyčistit?Podotýkám.že se nacházím zatím v pustině,mám k dispozici pouze běžné čisticí prostředky.Dík.

Upozornění
Tato otázka je 604 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: sondaw®
Datum: 14.06.10 19:08
Předmět: RE: Vyčištění obrazovky 

Úplně nejlepší a nejúčinnější, co já znám - už jsem sem tuhle radu jednou dávala, ale opakování je matka moudrosti

www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf

Ohodnoceno: 0x

Autor: marenka®
Datum: 14.06.10 19:24
Předmět: RE (2x): Vyčištění obrazovky 

Sondaw, jenže já mám nejvíc poprskaný monitor právě od těchto psů.

Autor: hangar®
Datum: 14.06.10 19:52
Předmět: RE (3x): Vyčištění obrazovky 

Zdravim, sice nevim co se pise dnes ale kdysi u lcd psali necistit alkoholem, hrozi poskozeni jakychsi vrstev..

Mno ja cistim lcd u PC, jeden ntb a jedno nove leskle LCD na ntb "cistym lihem" jakehosi pance od tamana..a monitory ksou jak nove kazdy mesic...nicmene vodou to povoli taky a moc se nestane ony ty slyny jsou urco agresivnejsi nez voda anebo vzit takovy lestivy hadrik na brejle a lestit a lestit...

Zkusil byl nejakou silnejsi domaci palenku nekde v rozku ocistit..

A mikrak lestim jehlou, ta vzdy nejake neposedne smitko vytahne...pozor na propichnuti mikraku.

Autor: patronka®
Datum: 14.06.10 19:59

Je to roztomilé,ale já mám raději kočky.

Autor: hop®
Datum: 14.06.10 19:58
Předmět: RE: Vyčištění obrazovky 

Plivance a podobný přírodní neřád rozpustit vodou, zbytek dočistit klasickými přípravky na okna (Iron, Okena), hlavně ale měkkým hadříkem a ne Rudým Právem, pozor na poškrábání! Osvědčil se mi i panapr.

doplněno 14.06.10 19:59:

Panapr = papír na pr***, tedy toaletní...

Ohodnoceno: 3x

Autor: patronka®
Datum: 14.06.10 20:14

Alkohol nemám,tak jsem to riskla Ironem a dispej (display) je jako nový.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků