ICQ při zapínání počítače

Autor: macek® Datum: 03.06.10 09:01 odpovědí: 3

Dobrý den můžete mi prosím někdo poradit jak si mám ICQ schovat,aby se mi nezobrazoval vždy při zapnutí počítače prosím o přesný postup jak na to děkuji.

doplněno 03.06.10 10:57:

Ted jsem si zapla ICQ najela na moje nástroje -nastavení-přihlásit a dala pryč fajfku u otevřít při spuštění windows.Počítač jsem restartovala a znovu se mi to ICQ ojevilo můžete mi poradit jak to udělat,ay se při zapínání ICQ taulka neobjevovala děkuji.

Upozornění
Tato otázka je 614 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: 8976®
Datum: 03.06.10 09:07
Předmět: RE: ICQ při zapínání počítače 

icq - zobrazí se - klikněte na hlavní/ vlevo nahoře/a zase vlevo nahoře obecné a tam jen zaškrtáváte - váš případ v obecných jen odstraníte zaškrtnutí...

Ohodnoceno: 2x

Autor: vosikac®
Datum: 03.06.10 09:13

ICQ7 - nabídka-moje nástroje-nastavení-přihlásit - a pokud je zaškrtlé pole "otevřít při spuštění systému Windows" tak dát fajfku pryč

Ohodnoceno: 3x

Autor: re®
Datum: 04.06.10 21:32

Můžete zkusit www.meebo.cz

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků