Smajlíci v ICQ se nehýbají

Autor: delta® Datum: 03.03.10 10:07 odpovědí: 6

Dobrý den! Stáhla jsem si do ICQ smajlíky, ale nehýbou se mi. Nevíte, co s tím? A jak se dá smajlík uložit do ICQ po jednom - jde to vůbec? Poraďte, prosím. Děkuji.

Upozornění
Tato otázka je 148 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: vosikac®
Datum: 03.03.10 10:12
Předmět: RE: smajlíci v ICQ se nehýbají 

Zkoušela jste smajlíky znovu stáhnout? http://download.icq.com/download/plugins/emoticons/

Nebo máte jiné?

Ohodnoceno: 0x

Autor: delta®
Datum: 03.03.10 11:52
Předmět: RE(2x): smajlíci v ICQ se nehýbají 

Tyto mám, ty se hýbou. Stáhla jsem si ale jiné a ty jsou zamrzlé. Taky bych si chtěla přidat smajlíka do ICQ, kterého mám ve své složce, ale nevím, jak...

Datum: 03.03.10 11:59
Předmět: RE(3x): smajlíci v ICQ se nehýbají 

Klikni na kontakt ,aby se ti otevřelo okno s konverzací - pak na tu malou šipku vedle smajlíků - pak spravovat vlastní emotikony - pak na přidat - procházet - ... a najdi si ty svoje kde je máš

Ohodnoceno: 1x

Datum: 03.03.10 14:21
Předmět: RE(4x): smajlíci v ICQ se nehýbají 

Udělala jsem to, smajla, kterého jsem chtěla, se objevil ve "vlastní emotikony" , chtělo to po mne kláves. zkratku - zvolila jsem číslo 1 - vše OK, až na to, že se smajlík nehýbe!Co s tím? Když otevřu složku, ve které ty smajlíky mám a mám si vybrat ( procházet...), tak se taky nehýbou. Nemá to nějakou souvislost?

Datum: 03.03.10 14:36
Předmět: RE(5x): smajlíci v ICQ se nehýbají 

Třeba nejsou podporovaný aplikací.Jinak netuším

Ohodnoceno: 0x

Datum: 03.03.10 15:12
Předmět: RE(6x): smajlíci v ICQ se nehýbají 

Ach jó, děkuji moc za odpovědi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz

Copyright © 2004-2010 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Paprička.cz - víc než album, víc než galerie | Píše.cz - založte si blog | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků | Srovnání cen e-shopů | CWG | PyroChem.cz

0.088