Animace na ploše gif win7

Autor: alexandr147® Datum: 09.02.12 20:15 odpovědí: 3

Dobrý den,

prosím vás chtěl bych se zeptat ... mam soubor gif chtěl bych ho jednoduše dat na plochu a aby se "hýbal" ... pro lidi co uí pracovat s pc no-problem ... asi bych na to došel ale nějak na to ted nemám čas ... prosím vás kdyby někdo kdo ví mohl napsat zhruba postup tak mi to moc pomůže .. klidně můžu tam dat i gif z html ale přesně nevím jak .. díky za pomoc

Upozornění
Tato otázka je 104 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: mirek333®
Datum: 09.02.12 22:26
Předmět: RE: Animace na ploše gif win7 

Na Windows 7 to není tak jednoduché, jako to šlo v XP-čkách. Viz tato diskuse:

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=1864&t=1149716

Ohodnoceno: 0x

Autor: ahasver4®
Datum: 09.02.12 22:39

Teď jsem to chtěl napsat.Na XP v pohodě,na Vistě i W7 jsem to vzdal...

Autor: mikihans®
Datum: 09.02.12 23:54

WIN7 neumí ani prohlížet animace v základním prohlížeči fotek (na XP to šlo bez problému). Nevím sice, jaký má význam animovaná tapeta, ale na 7mičkách se mi nic takového nepodařilo rozchodit. Chtěl jsem si SWF (tuším na XP a starších to šlo díky "active desktop"), ale na 7 taky beznadějně

doplněno 09.02.12 23:55:

**Chtěl jsem si dát na tapetu SWF, (tuším na XP a starších to šlo díky "active desktop"), ale na 7 taky beznadějně

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků