| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
prosím vás o vaše názory na toto zboží
je tento ntb oprvdu fakt dobrý?
děkuji
Nevím, co si představuješ pod pojmem "fakt dobrý". Je to taková celkem běžná střední konfigurace na multimediální notebook. Jsou i lepší sestavy ale taky dražší. Pokud chceš přímo tento model, podívej se na cenu i do jiných prodejen na internetu.
hardware nebudu hodnotit, ja napriklad sleduji i takove veci, ktere pro nekoho jsou drobnostmi... ale pokud nekdo vyuziva ntb i na praci, tak pochopi.
podsvetlena klavesnice, trackpoint (nejenom touchpad), bluetooth v.3 , USB 3.0 , pozorovaci uhly monitoru, hdd ( SD disky jsou drahe, uznavam, ale aspon tedy klasicky na nejvyssi otacky. HDD je nejpomalejsi soucastka v pocitaci a tak bych do 5400 otackoveho uz nesel - nebo sel, ale rovnou vymenil HDD. Ovlivnuje to uplne komplet praci na PC : bootovani, start OS, nabeh aplikaci, prace v aplikacich, kopirovani dat ... no zkratka vseho
)
take nebrat?
dle mne by měl za ty peníze něco vydržet! nevím jak je to s výkonem nevím, ale asi bude vcelku takový průměr, počkej co na to řeknou odborníci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz