Uniblue programy

Autor: lakato Datum: 07.02.12 21:58 odpovědí: 3

cau potreboval bych poradit...

kdyz spustim napr uniblue driver scanner 2012 a chci dat scan tak jak kdyby proste to vubec nearaguje muzu prepinat v kolonkach ale to je vse ... a to i u tech dalsich dvou speed up my pc a registry booster ...

este cca pred 2 hodinama my to slo ... tedka sem si vzpomnel ze jsem v procesech omylem neco vypnul takze to muze byt tim .. ale pc mam po reinstalu cistej a potreboval bych si pomoci techto programu stahnout drivery apod.. nevite co mam udelat? aby mi to reagovalo? dam proste start scan a nic se nedeje (verzy mam plnou zakoupenou) diky

Upozornění
Tato otázka je 106 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: medwed®
Datum: 07.02.12 22:18
Předmět: RE: Uniblue programy 

Staci si koupit full verzi a bude to ok...

Ohodnoceno: 0x

Autor: lakato
Datum: 07.02.12 22:26
Předmět: RE (2x): Uniblue programy 

asi neumis cist mam plnou verzi .. ale chapes nejde mi dat check nic proste jen preklikavat ... ani vypnout to musim delat pres ctrl + ald + delete

Autor: ahasver4®
Datum: 07.02.12 22:36
Předmět: RE (3x): Uniblue programy 

Tak si skus vzpomenout co jsi vypnul,nebo to vrať pomocí Obnovy systému.W7 ji má přímo v Ovladacích panelech a jinak přes Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje a Obnova systému...jestli to pomůže,když před dvěma hodinami to šlo...

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků