| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrej,
na ploše monitoru mi neustále svítí všechny ikony. Nemohu se toho zbavit.

Přejděte do Start - Ovládací panely - Systém. Pak pokračujte dle obrázku.

Dám ovládací panely a objeví se pouze mraky ikon jako, pošta, myš ,herní zařízení, přidat odebrat programy at.
Kliknu na použít stíny popisků dám ok restartuji pc a vše je při starém. Ach jo
Nemáte nainstalovnaý nějaký čistící nebo "ladící" program v počítači (jako TuneUP, Advanced System care, apod.)? Je možné, že to tam dělá bordel...
Programy které jmenujete tu nemám. Mám tu napojený kamerový systém, ale vše bylo v poho až do doby kdy jsem dostal mejlosem fotky od kamaráda v programu World. Po té co jsem dal kopírovat a to několikrát, protože to nešlo se mi objevila nějaká tabulka, poté jsem klikl na dát ok. Fotky se mi stejně nenakopírovali a od té doby to začalo dělat tento problém. Nejsem znalec na počítače a proto jsem dopadl jak jsem dopadl.Váš návod jsem použil několikrát a nejde to. Přesto vám děkuji že se mi snažíte pomoci.
Na ploše mimo jakoukoliv ikonu klikněte pravým tlačítkem v sekci Seřadit ikony na Zobrazit ikony na ploše.

nevadí angličtina?:
http://www.annoyances.org/exec/show/article02-137
česky pak ještě tady:
Tento počítač> Vlastnosti>Upřesnit>Výkon>Nastavení>Vizuální efekty označit volbu Použít stíny popisků ikon na ploše.
Označit také Použít vizuální styly na okna a tlačítka
Pravým tlačítkem myši kliknout na plochu - Vlastnosti - Plocha - Vlastní nastavení plochy - Web - a zde by neměly být žádné webové stránky zobrazeny, jen aktuální domovská stránka
Dole nesmí být označeno Uzamknout položky na ploše. Mělo by to fungovat
Pravá myš na ploše -> Zobrazit -> a označit Zobrazit ikony na ploše...
To co sem psal poprvý ,, Na ploše mimo jakoukoliv ikonu klikněte pravým tlačítkem v sekci Seřadit ikony na Zobrazit ikony na ploše" nefunguje? .? .?

Lujsi jste (zase) úplně mimo mísu.
PS: Ta vaše plocha nevypadá nejlépe - kopa souborů, složek... 
Sorry, já myslel že nechce aby se mu ty ikony nezobrazovaly.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz