Ikona na obrázku

Autor: wenda Datum: 06.02.12 19:56 odpovědí: 5

Ahoj, chci se zeptat, nevíte jak odebrat modrou iknonku viz obrázek.? Tyto dvě modré šipky se mi dělají i na wordu, obrázku, písničce. Poradíte, jak tuto ikonku odebrat?

Upozornění
Tato otázka je 107 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: wenda
Datum: 06.02.12 19:57
Předmět: RE: Ikona na obrázku 

Tady

Autor: hop®
Datum: 07.02.12 00:12

Co máte za Windows? Nenznamená to třeba, že ikonka není vlastní modul programu ale jen zástupce? U XP je také šipečka, ale jestli máte novější OS, tak nevím. Zkuste kliknout pravým myšítkem a zvolit vlastnosti, a nafotit výsledek..

Ohodnoceno: 0x

Datum: 07.02.12 00:55

Nepřepsal ikony nějaký nainstalovaný program? Od kdy se dělají?

Autor: yakub®
Datum: 07.02.12 09:46

Nejspise jste nainstaloval(a) jakysi program, ktery toto provedl. Z hlavy me napada, ze by to mohl byt program na zalohovani a tyto sipky rikaji, ze soubor jeste nebyl zalohovan. Nebo jakysi program na synchronizaci. Zkontrolujte si, co jste v posledni dobe instaloval(a) a odkdy to dela.

Jinak pokud by Vam to hodne vadilo, daji se ikony pres registry vratit na puvodni, ale nejdrive bych nasel ten program ...

Ohodnoceno: 2x

Autor: ahasver4®
Datum: 07.02.12 11:57

Taky se mi to stalo ale už si nepamatuji jaký program to udělal.Já řeším podobné případy obnovou systému.Geniální nástoj,sloužící k nápravě mnoha chyb..Pokud si vzpomenete kdy to začalo,vraťte se s jeho pomocí před to datum...Hodně štěstí..

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků