Instalace win 7

Autor: mikiki3 Datum: 05.02.12 20:43 odpovědí: 10

Dobrý den,je lepší instalovat windows 7 z počítače nebo z CD přes Bios?Popřípadě,jakej je mezi tím rozdíl

Upozornění
Tato otázka je 108 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: jenyk®
Datum: 05.02.12 20:47
Předmět: RE: Instalace win 7 

No pokaždý musíš v biosu nastavit odkud se má načíst instalace, jestli z DVD či z USB

Ohodnoceno: 0x

Autor: mikiki5
Datum: 05.02.12 20:50
Předmět: RE (2x): Instalace win 7 

možná jsem to špatně napsal,mám windows a jak je to lepší instalovat,jestli v biosu nastavit bootovani nebo když jsem na svým účtu tak kliknu na mechanika a začne to instalovat.Co je lepší,nebo je mezitím nějaký rozdíl?

Datum: 05.02.12 20:54
Předmět: RE (3x): Instalace win 7 

No, asi v tom máš trochu chaos. Když jsi na svým účtu a klikneš na mechaniku tak to nezačne instalovat. Něco si o instalaci systému napřed přečti, ono to vypadá jednoduše, ale není na škodu si o tom napřed něco přečíst.

Autor: mikiki5
Datum: 05.02.12 20:57
Předmět: RE (4x): Instalace win 7 

už několikrát jsem přeinstaloval windows ne jenom sobe,ale i druhym.V|sici byly spokojeni,navic, kdyz kliknu na mechaniku,tak me naskoci okno,instalovat windows 7? dam ok a počítač už se podle toho sám zařídí. mě by spíše zajimali rozdily

Datum: 05.02.12 20:59

Aha...jestli má Win 7 nějaký jiný možnosti instalace nevím, instaloval jsem je pouze dvakrát a pokaždý klasicky v biosu nastavit bootování z DVD mechaniky a pak už jen restart.

Ohodnoceno: 2x

Autor: mikiki3
Datum: 05.02.12 21:01

to jsem taky dělal,ale nekde jsem cetl,ze je mezitim rozdil,kdyz instaluju z biosu nebo z mechaniky na svym uctu.Rozdil jsem cetl pri aktivaci systemu windows,proto se prave ptam,zda ten rozdil opravdu je

Datum: 05.02.12 21:03
Předmět: RE (3x): Instalace win 7 

Tak tohle já nevím. Musíš počkat na jiný kteří vědí.

Datum: 05.02.12 21:14

Nechápu, jak chceš instalovat z biosu. V biosu se jenom nastaví, odkud má bootovat. A čistá instalace z originálního DVD na zformátovaný disk. Jinak tam zůstanou různé pozůstatky, které tam dělají neplechu.

Autor: bena®
Datum: 05.02.12 21:17

Určitě je lepší instalovat Windows rovnou po restartu před startem systému, protože když je instalace spuštěná v nainstalovaném Windowsu , tak tamnení tolik možností - například správa oddílů je omezená a instalace si myslím, že bude o něco málo i pomalejší, protože část prostředků je sebrána spuštěným WIndowsem a programy.

Autor: mikiki3
Datum: 05.02.12 21:19

bean,díky za informace.

ladinpraha:biosem jsem to nazval,ale aspon jste pochopil,oco jde

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků