| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím,
Propojil jsem NB s plazmou TV přes HDMI kabel. Vše funguje správně, jen mám problém s tím, že mám oříznuté okraje v TV buď spodní a horní, pravé a levé nebo všechny, které se v NB zobrazují normálně. Záleží jaké rozlišení v NB nastavím.
Televize má rozlišení 1024x720. Na NB jsem zkusil všechny, ale žádný není optimální pro to, aby se v TV zobrazil celý obsah z NB. V TV se nezobrazí třeba skoro celý spodní panel + stejná velikost i zeshora nebo při jiném rozlišení zboku.
Je nějaká možnost jak to opravit?
TV: Panasonic Viera TH-37PX7E
NB: Fujitsu Lifebook AH531
děkuji za tipy
Třeba v nvidia control panelu je možnost si vytvořit vlastní custom rozlišení, aby to sedělo 1:1, možná budete mít u vaší grafiky něco podobného. Snad by to šlo i zásahem do registrů, ale to je jaksi bez záruky.
co tohle?:
Zadej ten odkaz znovu, protože to téma neexistuje.
už nevím, který to byl, ale snad tenhle:
http://forum.hdmag.cz/viewtopic.php?f=10&t=169
nebo jiná diskuse ve fóru, v podstatě jde o to, vypnout Picture Overscan buď v menu TV, nebo v servisním menu.
Někdy se ta položka v menu objeví až po zapojení HDMI vstupu, tak pozor...
Ale radím jen teoreticky, páč mně to zajímá, tu TV doma nemám a nemám přímé zkušenosti, snad to ale trochu pomůže lokalizovat problém...
Nastavil jsem to přes intel ovládací panel a rozlišení 1280x720 jsem trochu vyškáloval.
Teď jsem zkoušel sputit CODMW2, GTA4 ale v TV je černá obrazovka, jede to pouze v notebooku. Když sputím třeba GTA:SA, tak to jede v pohodě. Nevíte čím to může být?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz