Nejde zvuk v pc

Autor: sportak78® Datum: 05.02.12 14:57 odpovědí: 6

Ahoj, mam problém. Zničehoš nic mě přestal jít zvuk z notase jdou pouze sluchátka. Používám Win XP, pro přehrávání zvuku Sound max HD audio. Skusil jsem bod obnovy i rady přímo v pc, ale nic jsem neoběvil a problém stále trvá. Děkuji za radu. Jarda
Upozornění
Tato otázka je 102 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 05.02.12 15:17
Předmět: RE: Nejde zvuk v pc 

Tak to ti to asi odešlo.

Ohodnoceno: 0x

Autor: allesio®
Datum: 05.02.12 15:30
Předmět: RE (2x): Nejde zvuk v pc 

Stalo se mi to same,v servisu mi rekli,ze se to vyresi preinstalaci softwaru,teda xpecek.

Datum: 05.02.12 21:50
Předmět: RE (3x): Nejde zvuk v pc 

To je taky jedna z možností, že se někde ve windowsu stala chyba.

Autor: perfect®
Datum: 05.02.12 15:15

Zkus nainstalovat aktuálni ovladače... A pokud to ani nepůjde tak opravna.. bude tam někdy přetrhlý/přetavený drátek... Měl sem stejný problém

Autor: mkat®
Datum: 06.02.12 16:14

Mohol by byt vadny aj konektor pre sluchatka.Zosilovač je trvale odpojeny.Tam v nutri je kontakt ktory odpaja repraky,ked su zapojene sluchatka.

Ohodnoceno: 2x

Datum: 11.02.12 18:24

Díky všem za snahu. Nakonec se ukázalo, že chyba byla asi v konektoru pro sluchátka. I když jsem jej nepoužíval, po řádném "proštourání" se zvuk opět oběvil... Hlavně, že zatim nemusím do opravny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků