| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, prosím o radu, jak vyřešit přeskakující obraz na TV kartě Leadtek WinFast DTV 2000 Plus Hybrid.
Dřívě to běhalo bez problému, až poslední dobou se obraz začal sekat, samozřejmě i zvuk. Dělají to všechny programy, někdy se daná stanice ani nenačte a zůstane černá obrazovka, někdy jde zase jeden proram lépe a druhý hůře. Karta je připojena kabelem od zásuvky spol. antény, kde je rozdvojka ještě pro televizi. Televize chodí normálně. Díky za rady.
Podle popsaných příznaků je to zcela jistě, špatný signál, to že chodí televize to ještě nic neznamená, pro TV kartu v PC je prostě nedostatečný. Mezi citlivostí Tv tunerů jsou propastné rozdíly. Zkus třeba na chvíli vyřadit rozdvojku, nebo napojit na jinou anténu a hned se uvidí.
Bez rozdvojky jsem to zkoušel, bezvýsledně a jinou anténu nemám bohuel k dispozici. Myslíte přikoupit třeba nějakou menší anténu jen ke kartě?
Je to možnost, otázka je jaký je u vás signál. Mně osobně na společnou anténu taky zlobila TV v PC - někdy míň někdy víc.
Jak píše "bmbx", je to o kvalitě signálu a kvalitě TV karty. K TV kartě je dodávaná i nějaká atténka. Na tu to nejede? Já vyzkoušet všechno, od kusu drátu přes autoanténu až po kabelovku. Nakonec jsem zůstal u používání cca 15 cm magnetické anténky od telefonu, protože 100% signál byl všude. Ale je to také o nastavení té antény. Často rozhodují doslova milimetry. Ale mě některé programy jdou i když místo připojení antény jenom přiblížím ruku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz